Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Wybacz mi Ojcze, bo zgrzeszyłem..
konto usunięte • 2011-01-03, 9:31
Przyszedł facet do spowiedzi i mówi:
- Wybacz mi Ojcze, bo zgrzeszyłem... strasznie przeklinałem, i to w niedziele.
- No cóż. Odmów trzy razy "Zdrowaś Mario" i staraj się uważać na swój język.
- Ale ojcze chciałbym wytłumaczyć okoliczności - otóż w niedziele zamiast do Kościoła wybrałem się z przyjaciółmi na partyjkę golfa. Już na pierwszym dołku nie wyszło mi uderzenie i posłałem piłeczkę miedzy drzewa...
- I to Cie tak zdenerwowało, że zakląłeś?
- Nie, ponieważ okazało się, ze piłeczka szczęśliwie upadla w miejsce,z którego można było oddać czysty strzał w kierunku dołka.
Ale jak podchodziłem do miejsca, w którym leżała piłeczka, nagle przybiegła wiewiórka, porwała mi ja i uciekła na drzewo...
- I wtedy właśnie zakląłeś?
- Nie, ponieważ zaraz potem wiewiórkę chwycił orzeł i odleciał...
- I to Cie tak zdenerwowało, że zacząłeś kląć?
- Otóż nie, bo wiewiórka wypuściła piłeczkę, a ta spadła jakieś 10cm od dołka...
- No k🤬a nie mów że to sp🤬oliłeś?!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~LegendarnyZiom 2011-01-03, 13:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~tip.top 2011-01-03, 13:36 34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2011-01-03, 15:59
Kozogłowy napisał/a:

https://www.sadol.pl/legendarnyziom,u,77134.htm

Zauważyłem, że narzekają osoby wrzucające suchary, albo powtórzone materiały.

O rly? I kto to mówi?

sadol.pl/kozoglowy,u,110508.htm
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-03, 18:22 1
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2011-01-03, 19:46
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-03, 20:00
LegendarnyZiom napisał/a:

Podziel sobie ilość otrzymanych piw przez założone tematy a dojdziesz do tego samego wniosku.

acha, czyli jeśli ktoś pisze dużo postów, za które te piwa dostaje, ergo wnosi coś do serwisu, to jest gorszy od tego co napisze coś od czasu do czasu? tak, wiem, sam nie mam wielu postów, ale nie chodzi o porównywanie Was, tylko o sam argument...
Zgłoś
eboleq 2011-01-03, 20:08
żarty gdzie ksiądz na końcu przeklina są równie dobre co żarcie dla psów (tak kosztowałem nie polecam)
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-03, 23:14
Zgłoś
~tip.top 2011-01-04, 7:25
Wróćcie do tematu
Zgłoś
Morning 2011-01-04, 16:45 1
Zgłoś
pakicito 2011-01-04, 19:42
@up poleciałeś
w tych urządzeniach nie ma otworków
Zgłoś
Morning 2011-01-04, 21:14
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem