👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I Policja zrobi testy, i wyjdzie koka i 5 lat dostanie bo sądząc po karnacji to za przemyt już odsiedział.
stupit ashole i jeb no niby powinno być szkoda ale jednak mordka się cieszy

I tak będzie z całą Ameryką, jeśli pedofil Bidon & Co. Ltd. zostanie" prezydętę".

mazga50 napisał/a:
I tak będzie z całą Ameryką, jeśli pedofil Bidon & Co. Ltd. zostanie" prezydętę".
Już został. Nawet nie uznanie wyników wyborów przez "polskiego" prezydęta tego nie zmieni.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Już został. Nawet nie uznanie wyników wyborów przez "polskiego" prezydęta tego nie zmieni.
Tak? A kiedy Kolegium Elektorów to głosiło? Biden nie jest nawet prezydentem elektem. W Stanch Zjednoczonych Kolegium Elektorów wybiera i ogłasza Prezydenta, nie media. Weź się nie kompromituj, człowieku.
octave25 napisał/a:
Tak? A kiedy Kolegium Elektorów to głosiło? Biden nie jest nawet prezydentem elektem. W Stanch Zjednoczonych Kolegium Elektorów wybiera i ogłasza Prezydenta, nie media. Weź się nie kompromituj, człowieku.
Ten lewacki śmieć i tak nie ogarnie. Tacy ludzie nie mają podstaw wiedzy o świecie. Szanuj się i zawsze gardź takim ścierwem

TranzystorWyklęty napisał/a:
To że Helmuty piały z zachwytu jestem w stanie zrozumieć (NS2) ale po tym jak Bidon zrównał Polskę z Białorusią to powściągliwość Dudy jest OK.
Choć faktycznie wkurzanie prezydenta USA to jak całowanie lwa w dupę - przyjemność żadna a ryzyko spore

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie