Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Wyborcy memcena
pazuzu • 2025-03-29, 17:48
Jacyś lolaklni dziennikarze pytają wyborców memcena co im się najbardziej podoba w tym kandydacie 🙃

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Geraldinio 2025-03-30, 0:33 1
Kali111 napisał/a:

jak sie chłop odpalił haha nikt Cie o nic takiego nie pytał ale tak to wlasnie jest wsrod wyborcow Trzaskowskiego ktorym wmówiono ze sa inteligentni i teraz wylewają w sieci swoje sztucznie wykreowane wysokie IQ.

Nikt nikomu nic takiego nie wmówił, takie są oficjalne statystyki. Jeśli masz dowód na ich manipulację, to śmiało, przedstaw je.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Kali111 2025-03-30, 0:37 2
Geraldinio napisał/a:

Nikt nikomu nic takiego nie wmówił, takie są oficjalne statystyki. Jeśli masz dowód na ich manipulację, to śmiało, przedstaw je.

Geraldinio napisał/a:

to najpierw Ty przedstaw swoje zebym mogl cos ja przedstawic. Dawaj te swoje oficjalne statystyki ze na trzaskowskiego glosuja inteligencji i zrodlo
Zgłoś
zn506 2025-03-30, 1:08 2
Dostojny napisał/a:

10 lat aborcji dla kobiet po gw🤬cie

Jak wam mózgi piora to niesamowite...

Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-03-30, 11:10 2
zn506 napisał/a:

Jak wam mózgi piora to niesamowite...

Te, bystrzak... 03:10
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-30, 12:01 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-30, 12:12
Kali111 napisał/a:

to najpierw Ty przedstaw swoje zebym mogl cos ja przedstawic. Dawaj te swoje oficjalne statystyki ze na trzaskowskiego glosuja inteligencji i zrodlo

tvn24.pl/najnowsze/wybory-do-pe-2024-jak-glosowali-wyborcy-pod-wzglede...

gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/554787,tns-obop-w-wyborach-parlame...

Według prognoz podanych za TNS OBOP przed godz. 21, na PO głosowało więcej niż na PiS ludzi z wykształceniem wyższym i licencjatem (48 proc. do 23 proc.) oraz średnim i pomaturalnym (39,5 proc. do 29,5 proc.). PiS wygrało z PO wśród wyborców z wykształceniem podstawowym (47 proc. do 23 proc.) i zawodowym (39 proc. do 30 proc.).

Kłamią? spisek?

podpis użytkownika

Zgłoś
Kali111 2025-03-30, 12:15 2
@Geraldinio

Z góry wiedzialem ze przedstawisz poziom wyksztalcenia. Haha ale jednak dalej bede siebupieral przy Twojej pierwszej tezie ze sa badania jak wzgledem ilorazu inteligencji glosuja na poszczegolne partie. Wiec prosze o konretne badania bo sam napisales ze takowe sa i niepodważalne. Śmialo czekam
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-30, 12:24 1
Kali111 napisał/a:

@Geraldinio
Z góry wiedzialem ze przedstawisz poziom wyksztalcenia. Haha ale jednak dalej bede siebupieral przy Twojej pierwszej tezie ze sa badania jak wzgledem ilorazu inteligencji glosuja na poszczegolne partie. Wiec prosze o konretne badania bo sam napisales ze takowe sa i niepodważalne. Śmialo czekam

Przedstawiłem, czytaj ze zrozumieniem.
Istnieje korelacja między wykształceniem a inteligencją, oczywiście są wyjatki ale jak jesteś debilem i półgłówkiem to licencjatu nie zrobisz.
No chyba że stary z pis załatwił ci w Collegium Tumanum.

Zapodaj jakieś niezależne badania, że im ktoś ma niższe wykształcenie, tym wyższa inteligencja, śmiało, czekam, albo zamilknij, bo nie mam zamiaru się z debilami kopać.

podpis użytkownika

Zgłoś
dun 2025-03-30, 14:18 2
Geraldinio napisał/a:

Przedstawiłem, czytaj ze zrozumieniem.
Istnieje korelacja między wykształceniem a inteligencją, oczywiście są wyjatki ale jak jesteś debilem i półgłówkiem to licencjatu nie zrobisz.
No chyba że stary z pis załatwił ci w Collegium Tumanum.

Zapodaj jakieś niezależne badania, że im ktoś ma niższe wykształcenie, tym wyższa inteligencja, śmiało, czekam, albo zamilknij, bo nie mam zamiaru się z debilami kopać.

colegium human - rings a bell? z kupieniem wyksztalcenia nie ma zadnego problemu. jesli chodzi o wybory prezydenckie to nie wczodzac w szczegoly, to jedynie przednowek do wyborow parlamentarnych, tani papierek lakmusowy sentymentow wsrod wyborcow, z jakiej bazy poszczegolne partie realnie beda startowac. w polsce mamy partiokracje, jesli chodzi o sama demokracje kazdy glos liczy sie tak samo..
Zgłoś
dantee 2025-03-30, 14:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Siriuz 2025-03-30, 18:27 2
Marek695454 napisał/a:

Sama inteligencja się wypowiada

I tak są bystrzejsi niż durnie, którzy zagłosują na sitwę POPiS

[ Dodano: 2025-03-30, 18:30 ]
Jaki elektorat ma Bążur to można zobaczyć na jego wiecach - same stare baby, ewentualnie twarze, które zdradzają zaburzenia psychiczne Jak to to wejdzie do drugiej tury to według mnie jedyna opcja to fałszerstwo wyborcze.
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-31, 0:00

podpis użytkownika

Zgłoś
Shadowrun 2025-03-31, 18:32 1
Zgłoś
Kaczor_Donald 2025-04-07, 0:25
Zgłoś
jbc_PO_lewakowTVNNiemcow 2025-04-13, 20:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem