Jacyś lolaklni dziennikarze pytają wyborców memcena co im się najbardziej podoba w tym kandydacie 🙃
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sama inteligencja się wypowiada
Nic innego nie ciśnie się na usta : i tacy ludzie mają prawa wyborcze...🤦♀️
"żeby zniszczyć ten beton polityczny" mówi koleś przed pierwszą miesiączką
JoSeed napisał/a:
Nic innego nie ciśnie się na usta : i tacy ludzie mają prawa wyborcze...🤦♀️
tacy sami będą głosować na bonżura i boksera.. pytanie kto więcej gwna w głowe włoży.. z nich wszystkich mentzen jest najbardziej autystyczny
10 lat aborcji dla kobiet po gw🤬cie
Jestem za
elim
2025-03-29, 19:46
Jeśli tam jest ograniczenie prędkości ponad 30 km/h to nie wolno po takiej drodze jechać hulajnogą elektryczną.
Dziennikarstwo na poziomie TVN, ale widać powyżej, że ten poziom ma wielu idoli.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Ja chyba zagłosuje na bonżura, żeby w końcu przestał być prezydentem Warszawy i przestał stawiać sracze i ławeczki relaksacyjne w centrum spalin.
Jestem rodowitym warszawiakiem i się tego nie wstydzę.
haha tak sie smiejecie a powiedzcie na kogo WY glosujecie lub kogo wspieracie a dopiero wam pokaze perełki XDXD
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.