👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeśli lubisz ciągnąc druta umyj dziś koledze fiuta, jeśli wolisz walić konia głosuj zatem na Biedronia!
mozeciemiobciagnac napisał/a:
Jeśli lubisz ciągnąc druta umyj dziś koledze fiuta, jeśli wolisz walić konia głosuj zatem na Biedronia!

Obstawią komisje płytami z plexy,osobne wejście i wyjście,szwagry aktywiści prawilnych w komisjach i bedziesz pan zadowolony.
mozeciemiobciagnac napisał/a:
Widzę po nicku ze zdeklarowany gej jesteś i te swoje gejowskie zapedy i instrukcje zostaw dla siebie

NA WYBORY!I DO URN! Frekwencja głosujących ostatni raz w życiu wyniesie 3-10%
dla sporej czesci elektoratu pisu beda to ostatnie wybory w zyciu szkoda ze turbo p zdy patrioci w dresach i patola pincet plus nie ma takiej smiertelnosci
Nie bedzie żadnych wyborów, 10 maja tutaj będzie sajgon, ludzie będa na ulicy umierać, jak w chinach.
Pis się boi że duża część jego elektoratu mogłaby nie dożyć do późniejszego terminu
nie umiesz zapracować nawet na 500 złotych darmowe?? czy szkołę zamknęli, stary w robocie ma przymusowe wolne i dupsko podwójnie piecze

longfly napisał/a:
dla sporej czesci elektoratu pisu beda to ostatnie wybory w zyciu szkoda ze turbo p zdy patrioci w dresach i patola pincet plus nie ma takiej smiertelnosci
nie umiesz zapracować nawet na 500 złotych darmowe?? czy szkołę zamknęli, stary w robocie ma przymusowe wolne i dupsko podwójnie piecze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie