A Zawisza Braun to co na urlopie?.
No nie zmieściło się już. Ale jak chcesz to mamy z nim troche contentu wygenerowanego xD
Od razu widać kto jest alfonsem robiącym loda kotu prezesa.
żmij
2025-05-28, 18:18
@Eax88_2: Założyłeś godzinę temu konto na sadolu, żeby promować swój gówno warty kanał na ż🤬dorurze?
Wsadź sobie swoją politykę głęboko tam, gdzie lubisz najbardziej.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Za politykę powinien być ban.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Nie o takiego Sadistica nic nie robiłem. Wyp🤬alać z tym.
Gówno większe niż historia uk🤬iny.
PsikutaBezS napisał/a:
Od razu widać kto jest alfonsem robiącym loda kotu prezesa.
Widać też kto jest pomiotem jakiś silnych razem albo r/polska na reddicie, bo filmik jest o wojnie polsko-polskiej a Ty coś p🤬lisz jak typowy bot o Nawrockim...
ŻóltoCzarnyŻ🤬dPedał napisał/a:
Za politykę powinien być ban.
Nie. Po to dawno temu powstał dział Polityka i religie. Tam się wrzucało takie rzeczy i tematy ginęły szybko z racji się to się nie wyświetla na głównej i trzeba specjalnie wejść na forum. Zgłaszaj tego typu tematy aby je wysłali do tamtego działu.
E, co wy chcecie, dobre jest, nawet mimo że jeździ po obu stronach: i tej słusznej, i tej którą trzeba zniszczyć.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
K🤬a zajebista ta zbroja Trzaskowskiego. Nosiłbym taką w Skyrimie nawet
Słabo i coś mi się wydaje, że admin przekracza swoje kompetencje. Apeluje grzecznie, dajcie spokój chociaż tutaj bydlaki z obozów jednego i drugiego. K🤬a j🤬 zasady. Jak mają mnie zbanować, to muszę wiedzieć dlaczego. J🤬 cz🤬chów , j🤬 uķrów, j🤬 c🤬tych, j🤬 kaloglowych i j🤬 niemieckich faszystow, ruskich stalinistów i banderowcow. Menzen to kelner, Braun ok, Nawrocki śliski a trzask to pedał. I teraz macie pojęcie jak ja nie nawidze agitacji internetowej, a zostałem poniekąd zmuszony do zeszmacenia swojej osoby takim wpisem. Ha tfu na mój ryj i bardzo przepraszam.
majeńka napisał/a:
E, co wy chcecie, dobre jest, nawet mimo że jeździ po obu stronach: i tej słusznej, i tej którą trzeba zniszczyć.
Nawet nie wiesz ile prądu poszło w c🤬j żeby to gówno wygenerować. A planeta k🤬a płonie.