Nie jednej się kule obiły
podpis użytkownika
otyli żyją krócej
ale trzeba przyznać, że Tajlandczycy to się chociaż do kobiet próbują upodobnić. Nie żebym lubił klimaty ale nasze Rafalale, Bęgowskie czy Margoty wywołują u mnie dużo większe obrzydzenie...
nowynick napisał/a:
ale trzeba przyznać, że Tajlandczycy to się chociaż do kobiet próbują upodobnić. Nie żebym lubił klimaty ale nasze Rafalale, Bęgowskie czy Margoty wywołują u mnie dużo większe obrzydzenie...
Tajlandczynie fajne dziewczyny

nowynick napisał/a:
NASZE rafalale...

chyba TWOJE

Ja p🤬le. Patrzę i myślę, co to k🤬a za gówno, patrzę kto wrzucił - Halman, czyli coś musi być na rzeczy. Oglądam dalej i długo nie czekałem, aby stało się to co by pasowało do tytułu.
Czy też zwróciliście uwagę, że na nasze nieszczęście były to ujęcia w dzień i lampki był wyłączone? Mi się od razu skojarzyła suma: prąd + woda + tranzystory.
Czy też zwróciliście uwagę, że na nasze nieszczęście były to ujęcia w dzień i lampki był wyłączone? Mi się od razu skojarzyła suma: prąd + woda + tranzystory.

Takiemu ładnej to by się miło ssało pałę, nie p🤬lcie że nie
wioletkak napisał/a:
Żadna drinka z rąk nie wypuściła
Żaden.... Żaden...
PS. Jak tyle chłopa wejdzie na mostek to musi jebnąć
podpis użytkownika
Ola gringo
Zbysław napisał/a:
Takiemu ładnej to by się miło ssało pałę, nie p🤬lcie że nie

podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon