wedlug danych oficjalnych dude wybrała wies i tak wlasnie wyglada jego typowy wyborca
No to klops w Polsce 12 województw to wieś

wedlug danych oficjalnych dude wybrała wies i tak wlasnie wyglada jego typowy wyborca
sądząc po nicku to poprostu zazdrościsz osobom mieszkającym na wsi.
Oraz:
Po 1. - szanujmy się. Każdy glosuje na kogo ma ochotę i nikogo to nie powinno obchodzic. Każdy ma swoje zdanie i koniec kropka.
Po 2. - wywalać mi tu z polityką. Na każdej stronie - polityka. W tv - polityka. W lodówce zaglądam a tam polityka i rasizm. Aż boję się otwierać klapę od sracza.
Pozdrawiam:)

@xYZ69
Jak dla Ciebie Bosak to dobry kandydat na prezydenta i uważasz że Duda albo np. Jakubiak są gorsi to wyp🤬alaj drzeć mordę na mecz...
A jeśli wzrosły Ci wyłącznie koszty a przychody nie tzn. że jesteś nieudacznikiem i pracujesz u dziada który Cię doi.
A 500+ skierowane do dzieci po to byś k🤬sie te dzieci miał i by one w przyszłości pracowały na Twoją emeryturę.
Idioto, załóż DG i zobaczysz jakie mamy cudowne państwo. Żeby zarobić na czysto 8 tys musisz brutto nap🤬lać 15 koła. Podatki w kilku rodzajach, wysokie koszty mediów, ubezpieczenia, w tym nawet nie ma żadnego leasingu czy ajfona na firmę.
C🤬j mnie obchodzą gowniaki i zj🤬y system emerytalny jeśli w tej chwili państwo r🤬a mnie na kasę dla zusu. To na co jest "zabierana/odkladana moja kasa. Jaki debil wymyślił taki system? Równie dobrze mógłbym to odkładać na konto bankowe to po 40 latach bym miał nawet więcej i bezpośredni dostęp do swojej kasy.
I nieudacznikiem to jesteś ty bo nar🤬ales sobie te bękarty i bez tego 500+ byś przepadł. Gdyby było inaczej tak bardzo tego byś nie bronił.
Duda jest hitem wśród starych rolników z wykształceniem podstawowym

Idioto, załóż DG i zobaczysz jakie mamy cudowne państwo. Żeby zarobić na czysto 8 tys musisz brutto nap🤬lać 15 koła. Podatki w kilku rodzajach, wysokie koszty mediów, ubezpieczenia, w tym nawet nie ma żadnego leasingu czy ajfona na firmę.
C🤬j mnie obchodzą gowniaki i zj🤬y system emerytalny jeśli w tej chwili państwo r🤬a mnie na kasę dla zusu. To na co jest "zabierana/odkladana moja kasa. Jaki debil wymyślił taki system? Równie dobrze mógłbym to odkładać na konto bankowe to po 40 latach bym miał nawet więcej i bezpośredni dostęp do swojej kasy.
I nieudacznikiem to jesteś ty bo nar🤬ales sobie te bękarty i bez tego 500+ byś przepadł. Gdyby było inaczej tak bardzo tego byś nie bronił.
Gwiazdorze mowa o wyborze najlepszego kandydata na urząd prezydenta i jak merytorycznie uzasadnisz że w obecnej sytuacji któryś kandydat jest lepszy od Dudy to będę mile zaskoczony.
Bronie obecnego socjalu bo wcześniejsze rządy pieniądze przeżarły lub rozdały ,,złodziejom'' i widocznie w przeciwieństwie do Ciebie pochodzę z biednej rodziny i pamiętam doskonale tą c🤬jnie zafundowaną wielu Polakom po 89 roku. Ja osiągnąłem sukces, zdobyłem wykształcenie które niewiele osób posiada, z moich zawodowych i osobistych sukcesów jestem dumny przy czym nie zapomniałem i myślę że nigdy nie zapomnę że w rodzinnym domu było słabo. Ten socjol nie jest skierowany do mnie ale jest wiele rodzin którym te pieniądze pomogą... chamowi się tego nie wytłumaczy!!!!!!
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcjawedlug danych oficjalnych dude wybrała wies i tak wlasnie wyglada jego typowy wyborca
Zapomniałeś dodać że głosowali też na niego ludzie z podstawowym wykształceniem.
Ciekawe ile miejscowości ma status wsi a ile miasta....
O przepraszam bardzo, prosze nie obrażać calych wsi, mieszka tu wielu bardzo fajnych porządnych ludzi.
Chociaż faktycznie takich przygłupów tez jest pelno