👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zgodzę się tylko co do flaszeczki, bo jak mówią Polityka, Religia i Muzyka nie sa tematem do rozmów tylko do kłótni co lepsze.
Nie ma partii idealnej ci co nie głosują bo "nie mają na kogo" to debile którzy by glosowali tylko na siebie, tak jak Tusk to zrobił
. Pewnie i na Piłsudskiego byście nie glosowali bo zawsze znajdziecie w człowieku oszusta, zdrajcę narodu itp. Nowa Prawica na nią zagłosuje i tak ZAGŁOSUJĘ bo nie mam kompleksów.

przy tym wkręcaniu żarówki - przy SLD powinno być: przeleci ci żonę, zmolestuje dziecko i ukradnie jabłko... poza tym nie wiem co robią partie pro-unijne w połówce konserwatyzmu społecznego... i co robi PO oraz PJN w ćwiartce liberalizmu gospodarczego? od kiedy podwyższanie podatków i rozrost biurokracji to liberalizm gospodarczy? widać, że ludzie zabierają się za dzierganie grafik, a pojęcia o polityce i aktualnych wydarzeniach nie mają żadnego.. ot, chyba żeby pokazać jakim to się jest alternatywnym cool gostkiem patriotą.. żenujące.......
Trzeba iść na wybory bo jak ten mały wariat znowu się dorwie do władzy to Polska się cofnie w rozwoju o 4 lata.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie