podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
"Gdyby wybory mogły coś zmienić, już dawno by ich zakazano".
Zostałeś anarchistą? To ich hasło.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTak, to hasło anarchistów, choć większość z🤬bów myli anarchię z chaosem.
Też kiedyś, dawno temu byłem anarchistą, ale z tego wyrosłem. Bo anarchizm to utopia, dobra dla garstki idealistów, reszta potrzebuje jakiejś władzy i odgórnie narzucownych reguł. Niestety.
Dlatego, gdy brakuje państwa, jego miejsce zajmują mafie.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJa patrzę na to trochę szerzej, w kontekście centralizacji/federalizacji ZSRE, no i rządu światowego oczywiście.
Rząd światowy - nawet nie komentuję.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówA szkoda, bo zdecydowałem się to napisać właśnie po to abyś skomentował.
Całym sercem jestem z tymi gitami.
Widzę, że sadole szczęśliwi, że udało się pogonić tęczowych, ale chyba nie rozumieją co naprawdę się stało. Oj, będzie wycie za 3 lata jak prawica weźmie władzę i zrozumiecie kto rządzi prawicą. Nawet gdyby wygrała ulubiona przez sadoli Konfa, zdobyła samodzielną większość, a Mentzen został premierem, to szczerbaty dziadyga z Żoliborza sam będzie decydował, która ustawa przejdzie, a którą zawetuje alfons. Była szansa pogonić PiS i wyeliminować Kaczyńskiego z polityki raz na zawsze, to idioci wybrali jego przydupasa i go wzmocnili. Bo nie podobał się tęczowy Rafałek? No to szykujcie dupy. Będzie was PiS j🤬, jak Platforma was nie j🤬a, jak powiedział Stonoga wiele lat temu. To były prorocze słowa, wciąż aktualne.
Zostałeś anarchistą? To ich hasło.