Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PabloSkills 2025-06-07, 16:04
Urodzony polityk.
Zgłoś
Pedator 2025-06-07, 16:47
To ten wykształcony z dużego miasta?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-07, 17:20 3
Widzę, że sadole szczęśliwi, że udało się pogonić tęczowych, ale chyba nie rozumieją co naprawdę się stało. Oj, będzie wycie za 3 lata jak prawica weźmie władzę i zrozumiecie kto rządzi prawicą. Nawet gdyby wygrała ulubiona przez sadoli Konfa, zdobyła samodzielną większość, a Mentzen został premierem, to szczerbaty dziadyga z Żoliborza sam będzie decydował, która ustawa przejdzie, a którą zawetuje alfons. Była szansa pogonić PiS i wyeliminować Kaczyńskiego z polityki raz na zawsze, to idioci wybrali jego przydupasa i go wzmocnili. Bo nie podobał się tęczowy Rafałek? No to szykujcie dupy. Będzie was PiS j🤬, jak Platforma was nie j🤬a, jak powiedział Stonoga wiele lat temu. To były prorocze słowa, wciąż aktualne.

[ Dodano 2025-06-07, 17:58 ]
Dostojny napisał/a:

"Gdyby wybory mogły coś zmienić, już dawno by ich zakazano".

Zostałeś anarchistą? To ich hasło.
Zgłoś
~Dostojny 2025-06-07, 18:02
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tak, to hasło anarchistów, choć większość z🤬bów myli anarchię z chaosem.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
saves 2025-06-07, 18:50
Kolejny ekspert Tuska po Murańskim?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-07, 18:58 1
Dostojny napisał/a:

Tak, to hasło anarchistów, choć większość z🤬bów myli anarchię z chaosem.

Też kiedyś, dawno temu byłem anarchistą, ale z tego wyrosłem. Bo anarchizm to utopia, dobra dla garstki idealistów, reszta potrzebuje jakiejś władzy i odgórnie narzucownych reguł. Niestety.
Dlatego, gdy brakuje państwa, jego miejsce zajmują mafie.
Zgłoś
~Dostojny 2025-06-07, 19:06
TwójCzarnyPan napisał/a:

Też kiedyś, dawno temu byłem anarchistą, ale z tego wyrosłem. Bo anarchizm to utopia, dobra dla garstki idealistów, reszta potrzebuje jakiejś władzy i odgórnie narzucownych reguł. Niestety.
Dlatego, gdy brakuje państwa, jego miejsce zajmują mafie.

Ja patrzę na to trochę szerzej, w kontekście centralizacji/federalizacji ZSRE, no i rządu światowego oczywiście.

podpis użytkownika

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-07, 19:17 4
Dostojny napisał/a:

Ja patrzę na to trochę szerzej, w kontekście centralizacji/federalizacji ZSRE, no i rządu światowego oczywiście.

Rząd światowy - nawet nie komentuję.
UE już nikt nie będzie centralizować, trend jest odwrotny i każdy to widzi. Więc zamiast rozp🤬alać, trzeba zreformować. Co ciekawe, prawica na zachodzie Europy już to rozumie i ani francuski Front Narodowy, ani niemiecka AfD nie mówią już o wyjściu z Unii. Za to polska prawica nie może się doczekać Polexitu i wrzuceniu Polski w łapy Putina. Bo tak to się skończy, olejemy Europę, to Europa oleje nas i zostaniemy sami. Na Trumpa nie licz, on też ma nas w dupie, woli z kacapami robić biznesy.
Zgłoś
~Dostojny 2025-06-07, 19:20 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Rząd światowy - nawet nie komentuję.

A szkoda, bo zdecydowałem się to napisać właśnie po to abyś skomentował.

podpis użytkownika

Zgłoś
mazga50 2025-06-07, 19:41
T3RMINATOR napisał/a:

Łapcie jeszcze to.

Mejby aj em Rosjaninem...?
Zgłoś
Don_cziczi 2025-06-07, 19:42
Dobry git jest git
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-07, 19:58
Dostojny napisał/a:

A szkoda, bo zdecydowałem się to napisać właśnie po to abyś skomentował.

Tu nie ma co komentować.
W ogóle, po co ja tyle piszę. I tak masz to w dupie, czyż nie?
Zgłoś
Jacson 2025-06-07, 21:50
Czyli rzeczywiście Kopernik była kobietą.
Zgłoś
pol616 2025-06-07, 22:32
smc napisał/a:

Całym sercem jestem z tymi gitami.

Chyba z wypadającymi odbytami śmieciu.
Zgłoś
darek1234 2025-06-07, 23:13 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Widzę, że sadole szczęśliwi, że udało się pogonić tęczowych, ale chyba nie rozumieją co naprawdę się stało. Oj, będzie wycie za 3 lata jak prawica weźmie władzę i zrozumiecie kto rządzi prawicą. Nawet gdyby wygrała ulubiona przez sadoli Konfa, zdobyła samodzielną większość, a Mentzen został premierem, to szczerbaty dziadyga z Żoliborza sam będzie decydował, która ustawa przejdzie, a którą zawetuje alfons. Była szansa pogonić PiS i wyeliminować Kaczyńskiego z polityki raz na zawsze, to idioci wybrali jego przydupasa i go wzmocnili. Bo nie podobał się tęczowy Rafałek? No to szykujcie dupy. Będzie was PiS j🤬, jak Platforma was nie j🤬a, jak powiedział Stonoga wiele lat temu. To były prorocze słowa, wciąż aktualne.

Debilki z Konfy nie wiedzą, że teraz dopiero będzie burdel w państwie, bo szlag trafi wszystkie reformy. Za chwilę Mentzen będzie premierem i wyborcy Konfy zrozumieją na czym polegał żart z ograniczeniem podatków: po pierwsze nauczyciele i cała budżetówka pójdzie w p🤬du, a ludzie będą musieli za wszystko płacić: za edukację, za decyzje administracyjne, za przedszkola, za drogi etc. Taki rząd szybko się rozleci i Pierdnij i Spocznij umrze ze śmiechu, mając większość parlamentarną po szybkich wyborach. Jednak Polacy to głupi naród i wstydzę się za rodaków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie