👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Perkokoperko napisał/a:
Skoro pytasz to Cię to interesuje ? „Przymierzasz” się powoli ? 😂
skoro ty pytasz czy mnie interesuje to znaczy, że jesteś zainteresowany..
lysymisio6969 napisał/a:
skoro ty pytasz czy mnie interesuje to znaczy, że jesteś zainteresowany..
Ale nudne życie 2:20 a ten sadistica przegląda
Gunter88 napisał/a:
To jest ten elektorat o wyższym wykształceniu Rafała.
To jest ten elektorat który w zdecydowanej większości głosował w więzieniach na Rafała ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Podono radzio na premiera ma chrapkę, tęczowy rafalala na ministra spraw zagranicznych, a rudy wraca do mocodawców i marynarkowym Ursuli ma zostać...
fur deutschland! Danke...
fur deutschland! Danke...
HectorTheMexican napisał/a:
Fajny ten kraj, taki nie za mądry, w którym gw🤬ciciele i mordercy mogą głosować
I pyta się ich o zdanie, a następnie w komentarzach pochwala opinię.
A4boNla3hon3 napisał/a:
Wytłumaczy ktoś dlaczego więźniowie w Polsce mogą głosować?
Przecież to zaprzeczenie jakiegokolwiek ustroju i prawa.
Autorytet z tik toka.
Dzban nabija się z katolików a za katolika się uważa. Ha tfu na niego.
Ludzie dziela sie na tych co siedza , siedzieli lub beda siedziec wiec chyba normalne ze glosuja.
Ale glosuja tylko ci, co nie sa pozbawieni praw publicznych
Np. Taki Trynkiewicz na bank nie glosowal , chociaz pewnie mial swojego faworyta

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie