podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Debilki z Konfy nie wiedzą, że teraz dopiero będzie burdel w państwie, bo szlag trafi wszystkie reformy. Za chwilę Mentzen będzie premierem i wyborcy Konfy zrozumieją na czym polegał żart z ograniczeniem podatków: po pierwsze nauczyciele i cała budżetówka pójdzie w p🤬du, a ludzie będą musieli za wszystko płacić: za edukację, za decyzje administracyjne, za przedszkola, za drogi etc. Taki rząd szybko się rozleci i Pierdnij i Spocznij umrze ze śmiechu, mając większość parlamentarną po szybkich wyborach. Jednak Polacy to głupi naród i wstydzę się za rodaków
Będzie gorzej, żadna konfiarska ustawa nie przejdzie bez podpisu Alfonsa, czyli bez zgody Kaczyńskiego. Przepuści im tylko jakieś ustawy ideologiczne, np. o zakazie parad równości, ale te gospodarcze up🤬li. Konfa się wypali, bo pokaże brak sprawczości, jej elektorat się rozsypie, a PiS się wzmocni. Może nawet Mentzen skończy jak Lepper.
C🤬j w Konfę, ale co się stało z ludźmi, że nie są nawet w stanie rozczytać programów wyborczych? Masakryczny debilizm nastał
Skoro pytasz to Cię to interesuje ? „Przymierzasz” się powoli ? 😂
skoro ty pytasz czy mnie interesuje to znaczy, że jesteś zainteresowany..
Teraz już nie grozi mi ban, a likwidacja konta. Kolejnego w mojej histroii, zakladać juz nie mam zamiaru, więc nie jestem w stanie nic więcej odpisać
Odpadam, wygrałeś
To jest ten elektorat o wyższym wykształceniu Rafała.