Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lukigm 2025-06-07, 23:14
To są ludzie gity co odsiadują za rower.
Zgłoś
alpax 2025-06-07, 23:34 1
Jeden grzbiet wrzucił film wygenerowany przez AI.. reszta kasztanów się nim podnieca.. idźcie w c🤬j na tik toka.. tam jest więcej tej konfekcji

[ Dodano 2025-06-07, 23:40 ]
Wy na serio jesteście upośledzeni skoro łykacie to gówno

Zgłoś
Aligejtor 2025-06-07, 23:52
T3RMINATOR napisał/a:

Łapcie jeszcze to.

Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 0:15 3
darek1234 napisał/a:

Debilki z Konfy nie wiedzą, że teraz dopiero będzie burdel w państwie, bo szlag trafi wszystkie reformy. Za chwilę Mentzen będzie premierem i wyborcy Konfy zrozumieją na czym polegał żart z ograniczeniem podatków: po pierwsze nauczyciele i cała budżetówka pójdzie w p🤬du, a ludzie będą musieli za wszystko płacić: za edukację, za decyzje administracyjne, za przedszkola, za drogi etc. Taki rząd szybko się rozleci i Pierdnij i Spocznij umrze ze śmiechu, mając większość parlamentarną po szybkich wyborach. Jednak Polacy to głupi naród i wstydzę się za rodaków

Będzie gorzej, żadna konfiarska ustawa nie przejdzie bez podpisu Alfonsa, czyli bez zgody Kaczyńskiego. Przepuści im tylko jakieś ustawy ideologiczne, np. o zakazie parad równości, ale te gospodarcze up🤬li. Konfa się wypali, bo pokaże brak sprawczości, jej elektorat się rozsypie, a PiS się wzmocni. Może nawet Mentzen skończy jak Lepper.
Zgłoś
darek1234 Wczoraj 0:19 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Będzie gorzej, żadna konfiarska ustawa nie przejdzie bez podpisu Alfonsa, czyli bez zgody Kaczyńskiego. Przepuści im tylko jakieś ustawy ideologiczne, np. o zakazie parad równości, ale te gospodarcze up🤬li. Konfa się wypali, bo pokaże brak sprawczości, jej elektorat się rozsypie, a PiS się wzmocni. Może nawet Mentzen skończy jak Lepper.

C🤬j w Konfę, ale co się stało z ludźmi, że nie są nawet w stanie rozczytać programów wyborczych? Masakryczny debilizm nastał
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 0:28 3
darek1234 napisał/a:

C🤬j w Konfę, ale co się stało z ludźmi, że nie są nawet w stanie rozczytać programów wyborczych? Masakryczny debilizm nastał

Bo mało kto czyta, teraz ogląda się obrazki. Czytanie męczy.
Zgłoś
lysymisio6969 Wczoraj 2:20
Perkokoperko napisał/a:

Skoro pytasz to Cię to interesuje ? „Przymierzasz” się powoli ? 😂

skoro ty pytasz czy mnie interesuje to znaczy, że jesteś zainteresowany..
Zgłoś
Perkokoperko Wczoraj 8:22
lysymisio6969 napisał/a:

skoro ty pytasz czy mnie interesuje to znaczy, że jesteś zainteresowany..

Ale nudne życie 2:20 a ten sadistica przegląda
Zgłoś
lysymisio6969 Wczoraj 15:49
Driver19cm napisał/a:

Teraz już nie grozi mi ban, a likwidacja konta. Kolejnego w mojej histroii, zakladać juz nie mam zamiaru, więc nie jestem w stanie nic więcej odpisać
Odpadam, wygrałeś

driver.. i nie musiałeś odpisywać.. bo jakieaś kto(s)iaek (m)usiłao (c)i włożyć.. mam nadzieję, że nie k🤬sa.. i nie bana.. do miłego za 6 dni

najśmieszniejsze, że ja się nie poczułem obrażony.. i na przyszłość proszę o nie obrażanie się za mnie..

chyba walkowerem wygrałem..
Zgłoś
elim Wczoraj 16:23
Gunter88 napisał/a:

To jest ten elektorat o wyższym wykształceniu Rafała.

To jest ten elektorat który w zdecydowanej większości głosował w więzieniach na Rafała ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Zgłoś
MarS_80 Wczoraj 16:57
Podono radzio na premiera ma chrapkę, tęczowy rafalala na ministra spraw zagranicznych, a rudy wraca do mocodawców i marynarkowym Ursuli ma zostać...
fur deutschland! Danke...
Zgłoś
Traba Dzisiaj 0:01
HectorTheMexican napisał/a:

Fajny ten kraj, taki nie za mądry, w którym gw🤬ciciele i mordercy mogą głosować

I pyta się ich o zdanie, a następnie w komentarzach pochwala opinię.
Zgłoś