👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jest śmiesznie,a będzie bardziej jak to jakieś wycieruchy miastowych

Numer ustawiony dla promocji i nagłośnienia istnienia restauracji... Wystarczy spojrzeć na pyski kelnerów i głupie uśmieszki
lub poszukać info przed wrzuceniem

Cytat:
mimo że filmik to fejk, to najczęściej tak właśnie jest, szlauchy karków są najbardziej wyszczekanymi ścierami na ziemi, nie szanują nikogo i niczego, ale najbardziej satysfakcjonujące jest to jak pokazuje się im że nadają się tylko do szczekania i r🤬aniajest śmiesznie,a będzie bardziej jak to jakieś wycieruchy miastowych

@up ale ona ma racje. Tez widze jak panienki z wiosek wyjezdzaja do duzego miasta szybciutko daja dupy koksom i staja sie wedlug nich wielkimi waznymi damami.. Zupelnie jakby nie zdawaly sobie sprawy ze sa tylko kolejnym workiem na sperme.

@UkrytaPodNickiem Módl się, żeby nigdy nie trafić na pewną panią profesor (prof. zw.), bo z twoją tendencją do generalizacji zrobi ci z mózgu zimę prehistorii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie