👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka to musi być wyk*rwista siła, żeby podnosić miasteczko w powietrze. O.o
nie znam / interesuję się tym za bardzo, ale sorko te eksplozję powoduję skażenie środowiska i robi się je też pod wodą, a wszystkie morza i oceany są połączone. To jakoś to przypadkiem nie szkodzi??

Dzisiaj tam jest plantacja pomidorów albo jakiś innych warzywek, na pewno rosną jak na drożdżach

swoją drogą zakładając teoretycznie jeżeli byśmy mieli kontakt z niemiłymi istotami z kosmosu, ciekawiłoby mnie czy taka bomba zdołała by choć ryski zrobić na karoserii statku kosmicznego kosmitów. chociaż wytwarzane ciepło raczej stopi każdy metal...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie