film przedstawia wybuch bomby atomowej w roku 1946 pod wodą w zwolnionym tempie [ przynajmniej tak napisali ]
.
.
Niby fajnie ale tytuł filmu twierdzi jakoby w 1946 r istniały super szybkie kamery w jakości ultra HD.
@up wojsko pewnie juz miało
ps. czlowiek nigdy nie powinien zbudowac takich bomb...
Za wybuch bomby atomowej w zwolnionym tempie zawsze piwo
podpis użytkownika
Młodych ziemniaków się nie odgrzewa
d................a
2016-02-24, 19:51
Mnie zastanawia jedna rzecz. Dlaczego teraz nie ma filmików z wybuchami bomb? Tzn, z nowymi testami, etc. tylko ciągle te stare. Ciągle pokazywane są te drzewa co się tak chwieją, samochód przewracający się na dach...
Dlatego że jedynym krajem przeprowadzającym próby atomowe jest Korea Północna, i tak przeprowadzająca próby podziemne. Nie ma grzybów atomowych do oglądania. Ni mo
n................r
2016-02-24, 20:12
@Dzisiaj a dlaczego człowiek nigdy nie powinien mieć bomb atomowych? Podaj mi chociaż jeden racjonalny powód niezwiązany z samolubnym wykorzystaniem przez upośledzonych przywódców wybieranych przez równie upośledzone społeczeństwo.
@dajpieniadza z tego samego powodu dla którego ty nie wrzucasz codziennie filmików z tym jak rysujesz koło. Po prostu już to opanowałeś i nie ma to sensu. Takie nagrania są dowodem na to, że dany kraj nie posiada dostatecznie zbadanej i dopracowanej technologii nuklearnej, gdyby ją miał niepotrzebne byłyby mu testy, wtedy przechodzi się do masowej produkcji i utrzymania arsenału.
@topic po obejrzeniu muszę stwierdzić, że jesteście tępymi c🤬jami, które łykają wszystko jak pelikany. To nie jest żadne zwolnione tempo. Jestem ekspertem.
k🤬a czemu nie nagrali jaka fala poszła po tym, sk🤬ysyny zawsze to chcialem zobaczyć, taką fale tsunami po wybuchu bomby
sory za ot, ale czy macie też tak na kompach że jak jest jakiś filmik z youtube to nie widzicie ikonek od playera ani ustawień?
Ta, film HD ultra speed z 1946.
Nagrywali to iPhonem 50g, z filmem HD. Ultra speed był wtedy, jak zapieprzałeś korbą szybciej. Stabilizacja za pomocą nóg operatora pozwala na uzyskanie idealnie ostrego obrazu, nawet w pobliżu wybuchu bomby jądrowej.
However, w roku 1946 były prowadzone testy jądrowe.
Poszukajcie na wiki: "Operation Crossroads" lub "Nuclear testing at Bikini Atoll"
K🤬a mać. A ja bym chciał w końcu zobaczyć wciąganie koksu w zwolnionym tempie
Ace
2016-02-24, 20:44
_WHATEVER_, też tak mam, ale w sumie pamiętam gdzie są wszystkie ikonki i nie zagłębiałem się w temat czemu tak się dzieje.
Z................X
2016-02-24, 20:45
Ludzkość to jest jednak przej🤬a rasa. Zamiast wykorzystać te technologie do rozwoju (elektrownie, napędy atomowe) to się lepiej powybijać w p🤬du. Dziękuję.
Poszukajcie info o carskiej bombie. Z angielska tsar. Takiego jebnięcia nie ma nawet po ostrym kebsie.
podpis użytkownika
albo bokiem, albo wcale!