Floryda: 1 osoba nie żyjea 5 zostało rannych po eksplozji łodzi w marinie w Fort Lauderdale. Nie jest też jasne, co było przyczyną wybuchu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
Przyczyną wybuchu, było pewnie to, co zwykle - zapaliły się opary benzyny. Barany miały nieszczelną instalacje paliwową lub rozlały benzynę. Wystarczy, że trochę benzyny, zgromadzonej w komorze silnika lub w zęzie, paruje i przy tym instalacja elektryczna jest uszkodzona. Nie przepłukali, nie przedmuchali przed odpaleniem silnika, czy choćby włączeniem kuchenki i... bum!
WąsatyZbój napisał/a:
Przyczyną wybuchu, było pewnie to, co zwykle - zapaliły się opary benzyny. Barany miały nieszczelną instalacje paliwową lub rozlały benzynę. Wystarczy, że trochę benzyny, zgromadzonej w komorze silnika lub w zęzie, paruje i przy tym instalacja elektryczna jest uszkodzona. Nie przepłukali, nie przedmuchali przed odpaleniem silnika, czy choćby włączeniem kuchenki i... bum!
Mi się wydaje że przyczyną wybuchu była eksplozja. Jestem ekspertę
Aniafrania napisał/a:
Ale dzub otworzyła. Ładny spektakl lecz za krótki
To był nawet wybuch w łodzi xD
tolek01 napisał/a:
no ale nawet ładnie się z powrotem poskładała
Szarą taśmą na około po szwie się poleci i będzie git!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie