Jedna osoba zginęła, a dwie zostały ranne w wyniku wybuchu na stacji benzynowej w Zgorzelcu. Do eksplozji doszło w czasie prac remontowych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:24
Jedna osoba zginęła, a dwie zostały ranne w wyniku wybuchu na stacji benzynowej w Zgorzelcu. Do eksplozji doszło w czasie prac remontowych.
Tuston_bobczak napisał/a:
Znałem typa co zginął odemnie ze wsi
Ja go lepiej znałem, ja wszystkich znam.
mamy powtórkę, bo 5-10 lat temu była w zgorzelcu podobna sytuacja,
dogip napisał/a:
To jest przykład jak TV kłamie. Wmawiano nam że jedna z osób wylądowała na dachu. Tu widać dwie osoby ranne i można się domyślić, że trup w zbiorniku. Ha tfu. Dobrze, że abonamentu nie płacę.
gość nie dość że przygłup to jeszcze 21 przygłupów mu piwo postawiło...
Jestem że Zgolca i wiem z relacji znajomego jak to wyglądało. Gość (a raczej korpus) wpadł do magazynu z alkoholem. Z reszty zostały same kości, głowa była zmiażdżona jak placek, ciuchy spalone no i nogi urwało spalone i w strzępach.
Co on w tym zbiorniku robił, że doszło do wybuchu? Faje chciał zapalić?
Penton napisał/a:
Co on w tym zbiorniku robił, że doszło do wybuchu? Faje chciał zapalić?
Z tego co ja słyszałem, to robił juz odbior, podobno jak były prace to chodził tam jakiś wentylator czy dmuchawa żeby opary wyciągało na zewnątrz, podobno podczas odbioru tego nie było, I chłop niby przesunął drabinę i nastąpił wybuch, ale to nic potwierdzonego
killua napisał/a:
no napewno ci goście co stali przy ujściu tego ognistego wyziewu patrząc prawie że do środka, nie odnieśli żadnych obrażen
Ci dwaj mają poparzone gęby
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie