👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kobitka pierwsza, kurła a gdzie równouprawnienie! OK pierwsza stała pierwsza wyszła.
Hahaha ale troll rzucił worek centralnie przed zejściem. Grupowy faceplant ze skorpionem to jest niespotykana figura. Dziękujemy.
Szkoda że nie potrafi sp🤬alać szybciej. Schodziła tak niezdarnie że przez nią pewnie z 3 facetów zginęło XDXD
tdoberman napisał/a:
Kobitka pierwsza, kurła a gdzie równouprawnienie! OK pierwsza stała pierwsza wyszła.
Szkoda że nie potrafi sp🤬alać szybciej. Schodziła tak niezdarnie że przez nią pewnie z 3 facetów zginęło XDXD
Co do baby czemu ona nie zap🤬la? Faceci noszą ciężkie wory a ta stoi i c🤬ja robi... a potem chce zarabiać więcej od faceta ... noż k🤬a
Kamil93pb napisał/a:
Co oni robili
ladowali koks do woreczkow strunowych o ladownosci +50kg

tdoberman napisał/a:
a ja się pytam propos równouprawnienia, dlaczego nie nosi worków
pewnie jeszcze k🤬a pierwsza drze japę, że powinna zarabiać więcej
Polemon napisał/a:
Nie było wybuchu i wszyscy uciekli, a nosili mąkę pewnie
Mąka potrafi wyj🤬 lepiej od trotylu.
Juzwa napisał/a:
Mąka potrafi wyj***ć lepiej od trotylu.
To wyobraź teraz sobie, że wybuch pyłu węglowego na kopalni jest kilkunastokrotnie silniejszy niż to. Obudowa w chodnikach jest stopiona.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie