Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:14
konto usunięte 2016-06-07, 0:17
pedał gazu się przyciął? bo rozbieganego to by raczej nie zatrzymał...
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-07, 0:23
gdyby rowniez nie pomyslal o wrzuceniu luzu to by nie zatrzymal
Zgłoś
mateusos 2016-06-07, 0:27 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CichaWoda 2016-06-07, 0:32 2
te wasze bezawaryjne hondy piździki
Zgłoś
kokos_123 2016-06-07, 1:25 12
Kremil napisał/a:

pedał gazu się przyciął? bo rozbieganego to by raczej nie zatrzymał...

Można ( jak słaby ) diesel zdusić wrzucając wysoki bieg ( przy silniejszych jednak raczej sobie sprzęgło zjarasz niż zdusisz )

Gość miał farta, że staną przy komisie, tam goście pewnie to najczęściej widzą.

Ps. pomysł z akumulatorem był dobry, ale zapomniał że to diesel, a nie benzyniak
Zgłoś
pawelnie@ 2016-06-07, 2:23
kokos_123 napisał/a:

Można ( jak słaby ) diesel zdusić wrzucając wysoki bieg ( przy silniejszych jednak raczej sobie sprzęgło zjarasz niż zdusisz )

Gość miał farta, że staną przy komisie, tam goście pewnie to najczęściej widzą.

Ps. pomysł z akumulatorem był dobry, ale zapomniał że to diesel, a nie benzyniak

nawet słaby diesel spali sprzeglo w takiej sytuacji, woda w dolot najlepiej
Zgłoś
kokos_123 2016-06-07, 3:36 1
pawelnie@ napisał/a:

nawet słaby diesel spali sprzeglo w takiej sytuacji, woda w dolot najlepiej

No nie wiem, co później zrobię z zamokniętym filtrem, ja bym raczej próbował zatkać jakąś reklamówką itp. ( a najlepiej to zdusić zanim się rozbiega )
Zgłoś
Stolarz6 2016-06-07, 6:54
kto normalny kupuje Honde w dieslu... tym bardziej że w tej generacji diesle są z isuzu zresztą te same co w oplu.
Zgłoś
Misiek_KRK 2016-06-07, 7:16 11
Osobiście zgasiłem Vectrę 2,0 włączając piątkę. Szybkie puszczenie sprzęgła z nogą na hamulcu i bez najmniejszych problemów zgasła.
Padnięta uszczelka pod turbiną.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-07, 7:21 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PabloEskobar 2016-06-07, 8:04 13
Zgłoś
grubystefan 2016-06-07, 8:20
A ten koleś z komisu co zrobił? Biegiem go przygasił czy jak? No bo w końcu jakoś mu się udało i ani nie lał wody, ani gaśnicy nie potrzebował
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-07, 8:32 9
@grubystefan pewnie przekręcił kluczyk w stacyjce
Zgłoś
grubystefan 2016-06-07, 8:47
up. No może być Ale ogólnie pytam na poważnie. Sam mam diesla a widzę, że to nie tylko takie numery odstawiaja 20 letnie diesle. Dobrze by było wiedzieć co robić Bo za każdym razem inne teorie:D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem