📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:14

pedał gazu się przyciął? bo rozbieganego to by raczej nie zatrzymał...

gdyby rowniez nie pomyslal o wrzuceniu luzu to by nie zatrzymal
Kremil napisał/a:
pedał gazu się przyciął? bo rozbieganego to by raczej nie zatrzymał...
Można ( jak słaby ) diesel zdusić wrzucając wysoki bieg ( przy silniejszych jednak raczej sobie sprzęgło zjarasz niż zdusisz )
Gość miał farta, że staną przy komisie, tam goście pewnie to najczęściej widzą.
Ps. pomysł z akumulatorem był dobry, ale zapomniał że to diesel, a nie benzyniak

kokos_123 napisał/a:
Można ( jak słaby ) diesel zdusić wrzucając wysoki bieg ( przy silniejszych jednak raczej sobie sprzęgło zjarasz niż zdusisz )
Gość miał farta, że staną przy komisie, tam goście pewnie to najczęściej widzą.
Ps. pomysł z akumulatorem był dobry, ale zapomniał że to diesel, a nie benzyniak![]()
nawet słaby diesel spali sprzeglo w takiej sytuacji, woda w dolot najlepiej

pawelnie@ napisał/a:
nawet słaby diesel spali sprzeglo w takiej sytuacji, woda w dolot najlepiej![]()
No nie wiem, co później zrobię z zamokniętym filtrem, ja bym raczej próbował zatkać jakąś reklamówką itp. ( a najlepiej to zdusić zanim się rozbiega )
kto normalny kupuje Honde w dieslu... tym bardziej że w tej generacji diesle są z isuzu zresztą te same co w oplu.
Osobiście zgasiłem Vectrę 2,0 włączając piątkę. Szybkie puszczenie sprzęgła z nogą na hamulcu i bez najmniejszych problemów zgasła.
Padnięta uszczelka pod turbiną.
Padnięta uszczelka pod turbiną.

A ten koleś z komisu co zrobił? Biegiem go przygasił czy jak? No bo w końcu jakoś mu się udało i ani nie lał wody, ani gaśnicy nie potrzebował

up. No może być
Ale ogólnie pytam na poważnie. Sam mam diesla a widzę, że to nie tylko takie numery odstawiaja 20 letnie diesle. Dobrze by było wiedzieć co robić
Bo za każdym razem inne teorie:D

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie