📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:01

Ojciec opowiadał że za komuny w ciężarówce pierścień jakiś z koła wyrwało i gościowi na przystanku łeb ucięło
Księżna Diana poszła do nieba.
U bram wita ją Święty Piotr i mówi:
- Wiem córko, że na Ziemi byłaś księżną, ale tutaj w niebie wszyscy są równi, więc zdejmij tę koronę.
- To nie korona. To alufelga.
- Wiem córko, że na Ziemi byłaś księżną, ale tutaj w niebie wszyscy są równi, więc zdejmij tę koronę.
SSS2SSS napisał/a:
Ojciec opowiadał że za komuny w ciężarówce pierścień jakiś z koła wyrwało i gościowi na przystanku łeb ucięło
To wszystko prawda - były tu tematy z tymi pierścieniami sadol.pl/pech-vt560721.htm
sadol.pl/mozg-wylecial-z-glowy-po-eksplozji-kola-vt559757.htm
xdrt napisał/a:
Księżna Diana poszła do nieba.
uhahihiahahaha aleś żarta wysmarował
Henryk_Sprężyna napisał/a:
Kurde, jakbyś tych linków nie wrzucił, to bym mu na słowo nie uwierzył.To wszystko prawda
smc napisał/a:
Czego się spodziewać po maszynie, której operator oddaje mocz do butelki.
...albo po takich ludziach, co to poza gadaniu o szczochach nie mają nic więcej do powiedzenia.
Teraz powinien się pomodlić do Buddy i dać datek na świątynię buddyjską, za uratowanie życia.
tottenham19907 napisał/a:
Szkoda, że w łeb nie dostał kitajec.
to Wietnam nie Chiny
duck_you_too napisał/a:
Kurde, jakbyś tych linków nie wrzucił, to bym mu na słowo nie uwierzył.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie