Czego to się nie robi by sprzedając auto za 15000 zł oszczędzić 95 zł.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Czego to się nie robi by sprzedając auto za 15000 zł oszczędzić 95 zł.
Łap pierwsze piwko bo z chciwym kurestwem trzeba walczyć.
przyczepię się do tego że w przypadku wypadku ogień wystąpi pod maską o ile dojdzie do zapłonu a bardzo małe prawdopodobieństwo że opali nam się morda oraz druga sprawa że nawet w przypadku zapłonu to nie będzie wybuch jak granatem tylko buchnięcie ognia w zależności jak mocno się układ rozszczelni (nie nastąpi wybuch ponieważ w instalacji będzie tylko gaz a nie mieszanina gazu z tlenem)
Bazoooka napisał/a:
przyczepię się do tego że w przypadku wypadku ogień wystąpi pod maską o ile dojdzie do zapłonu a bardzo małe prawdopodobieństwo że opali nam się morda oraz druga sprawa że nawet w przypadku zapłonu to nie będzie wybuch jak granatem tylko buchnięcie ognia w zależności jak mocno się układ rozszczelni (nie nastąpi wybuch ponieważ w instalacji będzie tylko gaz a nie mieszanina gazu z tlenem)
Tak tak, oczywiście to powiedziałem jako przenośnię, ale wiadomo, ze jak dojdzie do zapłonu pod maską będzie szybki ogień, gaz się wypali i śladu nie będzie .
Tanie, ekologiczne, wydajniejsze i równie niebezpieczne, co instalacja LPG. To co w tym takiego strasznego?
@baleksus
Instalacja LPG jest odpowiednio przystosowana do pracy z gazem, oraz jest dobrze zabezpieczona przed następstwami kolizji i jej obieg nie znajduje się w kabinie samochodu.
Instalacja LPG jest odpowiednio przystosowana do pracy z gazem, oraz jest dobrze zabezpieczona przed następstwami kolizji i jej obieg nie znajduje się w kabinie samochodu.
R 134a nie jest już stosowany w obecnych systemach klimatyzacji konwencjonalnej. Zastąpiony został czynnikami 500+, mimo że był jednym z lepszych stosowanych w tych układach.
Jestem expertem.
Jestem expertem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie