📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
jaszczomp maltański, nie na darmo masz ostrzeżenia ... Ż__zie
VAN napisał/a:
jaszczomp maltański, nie na darmo masz ostrzeżenia ... Ż__zie
Warto, aby móc podziwiać Twoja intelektualną bezradność i niemoc
jaszczomp maltański napisał/a:
Twoja intelektualną bezradność i niemoc
![]()
Próbujesz zadziwić nas twoja inteligentną wypowiedzią która za czerpałaś na podwórku , albo postanowiłaś sobie pomyśleć ( " ale bo nie , zaskoczę ich chociaż raz napiszę coś w miarę inteligentnego ") czy nie tak to wyglądało ? Mogę się założyć , że tak ... Bujaj się za słaba jesteś
bezradność
1 słowo które tu totalnie nie pasuje do niczego ...
niemoc
2 słowo które tu totalnie nie pasuje do niczego ...
Twój wyraz twarzy , który miałes w czasie pisania bez sensownego posta
Wniosek - Żle dobierasz słowa - i nie potrafisz ich wykorzystać.
Cytat:
Wystawiono 1 piw(a):
~jaszczomp maltański
Wystawiłeś mu piwo , bo niby ci pomógł ? Pytanie ale w czym ? Komentarzem do mojego 1 postu ? Boże ... Jesteś B........ ( Domyśl się ) wszystko na ten temat
Twoje posty na mój temat mnie totalnie nie obchodzą ...
czlapi, Reklama ? Nie pracuje dla nich , a reklama bo reklama "zdjęciem" to ci innego
VAN napisał/a:
za czerpałaś
"zaczerpnęłaś" - jeżeli już - miałeś tyle czasu aby sprawdzić w googlach poprawną wersję, nim zabrałeś się do zmiany mojej płci.
VAN napisał/a:
- poprawna forma to "bezsensownego"bez sensownego [...]
VAN napisał/a:
Wystawiłeś mu piwo , bo niby ci pomógł ?
Nie. Dowcipnie skomentował Twoją wypowiedź.
Któż by pomyślał, że puentą mojego posta będą Twoje własne słowa:
VAN napisał/a:
Wniosek - Źle dobierasz słowa - i nie potrafisz ich wykorzystać.
rzeszoviak, Dziwne , że od kąt tu jestem to się innym podoba ( piwa nie biorą się same z siebie ) gdzie ty w 1 rok tyle nie dostanie ... Zresztą mało ważne , trzymaj się
.
jaszczomp maltański, poczęłaś najgorszą droga jaką mogłaś wybrać = wypominanie komuś błędów ortograficznych ... Nie skomentuję . Zajmij się pchaniem karuzeli i pokaż coś śmiesznego ...
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2009-09-09, 18:40 ]
"od kąt"
.jaszczomp maltański, poczęłaś najgorszą droga jaką mogłaś wybrać = wypominanie komuś błędów ortograficznych ... Nie skomentuję . Zajmij się pchaniem karuzeli i pokaż coś śmiesznego ...
"od kąt"
VAN napisał/a:
rzeszoviak, Dziwne , że od kąt tu jestem to się innym podoba ( piwa nie biorą się same z siebie ) gdzie ty w 1 rok tyle nie dostanie ... Zresztą mało ważne , trzymaj się
.
jaszczomp maltański, poczęłaś najgorszą droga jaką mogłaś wybrać = wypominanie komuś błędów ortograficznych ... Nie skomentuję . Zajmij się pchaniem karuzeli i pokaż coś śmiesznego ...![]()
"od kąt"![]()
co do bledow ortograficznych tez bym zainterweniowal
Fajnie że sobie wszystko wytłumaczyliście, jak nie chcecie mieć ozdoby pod nickiem to lepiej przystopujcie.
Pomny na uwagi Esne chciałbym zdać jedno krótkie pytanie:
VAN, sądzisz że jestem kobietą, czy to Twój kolejny przejaw błyskotliwego humoru?
VAN, sądzisz że jestem kobietą, czy to Twój kolejny przejaw błyskotliwego humoru?
jaszczomp maltański, nie ty jesteś idiotą
jarko, widać , że tępy z ciebie chłopak
jarko, widać , że tępy z ciebie chłopak
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie