Jakiś pajeet rzuca petardę, następnie jakiś pies aportuje petardę, a potem jakaś petarda aportuje jego żuchwę
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-01, 22:33
Srał pies. Albo nie. Srał tysiąc psów na grób tego Kumara. Wiem, jestem bambinistą.
steven_seagull napisał/a:
Srał pies. Albo nie. Srał tysiąc psów na grób tego Kumara. Wiem, jestem bambinistą.
No to że jesteś bambinistą, to temu psiakowi pomoże tyle co umarłemu kadzidło
Kamilarz napisał/a:
No to że jesteś bambinistą, to temu psiakowi pomoże tyle co umarłemu kadzidło
Kumarowi przed sądem też nie pomoże. Chociaż oni sądy znają pewnie z opowieści 🤔
Tak reagują psy po starej wersji szkolenia na obronę. Teraz już się nie strzela z bata w powietrzu, żeby psa rozjuszyć. Miałem owczarka niemieckiego i on też próbował po takim szkoleniu łapać w pysk petardy. Wcześniej tego nie robił, więc za pierwszym razem nie miałem pojęcia, że spróbuje i ledwo udało mi się go odciągnąć. Na szczęście był na smyczy. Teraz mam owczarka belgijskiego, też po obronie ale teraz się batów już nie używa i problemu z petardami już nie ma.
Głupie zwierzę, wcale mi go nie żal. Coś ci dymi w pysku, a ty się jeszcze cieszysz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie