Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:11
steven_seagull 2025-09-22, 23:23 5
Srał pies. Albo nie. Srał tysiąc psów na grób tego Kumara. Wiem, jestem bambinistą.
Zgłoś
Kamilarz 2025-09-22, 23:27 6
steven_seagull napisał/a:

Srał pies. Albo nie. Srał tysiąc psów na grób tego Kumara. Wiem, jestem bambinistą.

No to że jesteś bambinistą, to temu psiakowi pomoże tyle co umarłemu kadzidło
Zgłoś
Chwdp100Procent 2025-09-22, 23:43 15
Cudze? Nie ruszaj.
Zgłoś
steven_seagull 2025-09-22, 23:46
Kamilarz napisał/a:

No to że jesteś bambinistą, to temu psiakowi pomoże tyle co umarłemu kadzidło

Kumarowi przed sądem też nie pomoże. Chociaż oni sądy znają pewnie z opowieści 🤔
Zgłoś
lokal.szczecin 2025-09-22, 23:57 57
szkoda mi tego psa...
Zgłoś
SławomirSulej 2025-09-23, 1:56
Tak reagują psy po starej wersji szkolenia na obronę. Teraz już się nie strzela z bata w powietrzu, żeby psa rozjuszyć. Miałem owczarka niemieckiego i on też próbował po takim szkoleniu łapać w pysk petardy. Wcześniej tego nie robił, więc za pierwszym razem nie miałem pojęcia, że spróbuje i ledwo udało mi się go odciągnąć. Na szczęście był na smyczy. Teraz mam owczarka belgijskiego, też po obronie ale teraz się batów już nie używa i problemu z petardami już nie ma.
Zgłoś
Promyczek 2025-09-23, 2:13 12
Za wcześnie ucięte
Zgłoś
CzerstWybut 2025-09-23, 4:48 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Patryc 2025-09-23, 7:03 12
Głupie zwierzę, wcale mi go nie żal. Coś ci dymi w pysku, a ty się jeszcze cieszysz.
Zgłoś
daniel4321 2025-09-23, 7:29 9
Oby piesek przeżył.

Po to aby dłużej się męczył 😄
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-23, 7:42 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ziebaj 2025-09-23, 7:54 4
Zgłoś
sothis 2025-09-23, 8:51 3
Zgłoś
Sonal 2025-09-23, 9:03 9
Nie da się tego obejrzeć jeden raz. Szkoda, że nie ma zbliżenia na pysk zwierzęcia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem