📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

No tak dług pozabudżetowy urósł z 50 do 450 miliardów, zabrakło kasy na zaliczki zamówiony sprzęt, zabrakło kasy na opał, dziura na całego, obligacje leżą i kwiczą te z BGK miały 9%
, inflacja ze 25% jak nie więcej, próbują wyprowadzać kasę funduszami funduszami pozabudżetowymi. Co robić, jakiś silos wywalić w powietrze to dobry pomysł. Nie ważne kto, Ruskie, Ukraińcy, niech nawet Rumuni wywalą, aby było o czym gadać, bo będzie można pod pretekstem wzmacniania obrony nakraść więcej i zwalić na kogoś, że to jego wina.
Powinny te rakiety pieprznąć w sejm w trakcie obrad, byłoby z pół roku spokoju.

Powinny te rakiety pieprznąć w sejm w trakcie obrad, byłoby z pół roku spokoju.

Co by tam nie jebło, 2 wybuchy dosyć dobrze było słychać w mojej miejscowości oddalonej ok 30 km od Przewodowa. Zastanawiałam się ze znajomymi, czy aby znowu nie walą w poligon wojskowy UA w przewodzie czerwonogrodzkim. Mam mieszane uczucia, wychodzę zapalić na balkon i słyszę wojnę w innym państwie

Teraz piszą, że to pocisk manewrujący KH-101. Pociskiem za około 13 milionów dolarów sztuka gdzie błąd trafienia w cel waha się między 10 a 20 metrów a głowica konwencjonalna ma masę 400-450 kg chcieli trafić w skład zboża? Przecież przy tej masie głowicy zniszczenia byłyby dużo większe a nie takie jakie są na zdjęciach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie