Szczegół, że z lokatorami w środku. Baku, Azerbejdżan.
Jak lunix wyburzają to jestem za a nawet bardzo
Oj tam, oj tam, od razu wyburzanie. Delikatnie mu sie lyzka omsknela
w Polsce też podobne mecyje działy się... np. wyburzenie domu podczas wesela właścicieli.
No. I to są dopiero prawdziwi czyściciele kamienic.
Taras im za friko zafundowali 👍
Z tego co wiadomo,w Azerbejdżanie to się już zdarzało.Film legit,faktycznie lokatorzy i faktycznie budynek w którym mieszkali.Gdy film wypłynął,tłumaczenie firmy było że koparkowy nie wiedział że tej chaty nie ruszac i że nawet ktoś tam jest.Bo niby wielki plac budowy i się pomylił.Wyj🤬i jego,oraz szefa tej budowy,wstrzymali prace bo zburzyli w tym rewirze kilkadziesiąt chat w parę dni i niby nie legalnie.Mowili w prasie ze oferowali za domy dobra kase a tak naprawde jakiś ułamek dobrej kasy i nie każdemu.Nie wiem jak to możliwe że taki proceder trwa
AlCapone napisał/a:
Oj tam, oj tam, od razu wyburzanie. Delikatnie mu sie lyzka omsknela
No, i to 2x. Raz w okno i raz w ścianę po prawej
JoSeed napisał/a:
Taras im za friko zafundowali 👍
Ty to chyba nie masz co robić na tej izbie przyjęć wszędzie cię pełno 😂😂😂
ja bym chyba gościa rozerwał na strzępy po czymś takim
idealne rozwiązanie tej sytuacji które rozkminiam w mojej głupiej głowie to to, że jakbym byl bohaterem to bym wskoczyl w porę na łyżkę, odklejony operator by mnie nie widział, odstawiłby mnie na miejsce, wyskoczyłbym i poszedłbym go pobić na śmierć
Mad_Max napisał/a:
Z tego co wiadomo,w Azerbejdżanie to się już zdarzało.Film legit,faktycznie lokatorzy i faktycznie budynek w którym mieszkali.Gdy film wypłynął,tłumaczenie firmy było że koparkowy nie wiedział że tej chaty nie ruszac i że nawet ktoś tam jest.Bo niby wielki plac budowy i się pomylił.Wyj🤬i jego,oraz szefa tej budowy,wstrzymali prace bo zburzyli w tym rewirze kilkadziesiąt chat w parę dni i niby nie legalnie.Mowili w prasie ze oferowali za domy dobra kase a tak naprawde jakiś ułamek dobrej kasy i nie każdemu.Nie wiem jak to możliwe że taki proceder trwa
Bo to postsowiecka republika. I tyle.