Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
djoshin 2025-03-28, 22:23
Jak lunix wyburzają to jestem za a nawet bardzo
Zgłoś
AlCapone 2025-03-28, 22:42 2
Oj tam, oj tam, od razu wyburzanie. Delikatnie mu sie lyzka omsknela
Zgłoś
flejtuch 2025-03-28, 22:42 8
w Polsce też podobne mecyje działy się... np. wyburzenie domu podczas wesela właścicieli.
Zgłoś
amon1112 2025-03-28, 23:34 7
No. I to są dopiero prawdziwi czyściciele kamienic.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-29, 0:16 2
Taras im za friko zafundowali 👍
Zgłoś
Mad_Max 2025-03-29, 1:41 17
Z tego co wiadomo,w Azerbejdżanie to się już zdarzało.Film legit,faktycznie lokatorzy i faktycznie budynek w którym mieszkali.Gdy film wypłynął,tłumaczenie firmy było że koparkowy nie wiedział że tej chaty nie ruszac i że nawet ktoś tam jest.Bo niby wielki plac budowy i się pomylił.Wyj🤬i jego,oraz szefa tej budowy,wstrzymali prace bo zburzyli w tym rewirze kilkadziesiąt chat w parę dni i niby nie legalnie.Mowili w prasie ze oferowali za domy dobra kase a tak naprawde jakiś ułamek dobrej kasy i nie każdemu.Nie wiem jak to możliwe że taki proceder trwa
Zgłoś
SławomirSulej 2025-03-29, 1:46 1
AlCapone napisał/a:

Oj tam, oj tam, od razu wyburzanie. Delikatnie mu sie lyzka omsknela

No, i to 2x. Raz w okno i raz w ścianę po prawej
Zgłoś
Madzia123 2025-03-29, 2:30 4
JoSeed napisał/a:

Taras im za friko zafundowali 👍

Ty to chyba nie masz co robić na tej izbie przyjęć wszędzie cię pełno 😂😂😂
Zgłoś
Zordonek 2025-03-29, 8:12 1
ja bym chyba gościa rozerwał na strzępy po czymś takim
Zgłoś
BitExPL 2025-03-29, 18:39
idealne rozwiązanie tej sytuacji które rozkminiam w mojej głupiej głowie to to, że jakbym byl bohaterem to bym wskoczyl w porę na łyżkę, odklejony operator by mnie nie widział, odstawiłby mnie na miejsce, wyskoczyłbym i poszedłbym go pobić na śmierć
Zgłoś
winters506 2025-03-31, 13:18
Mad_Max napisał/a:

Z tego co wiadomo,w Azerbejdżanie to się już zdarzało.Film legit,faktycznie lokatorzy i faktycznie budynek w którym mieszkali.Gdy film wypłynął,tłumaczenie firmy było że koparkowy nie wiedział że tej chaty nie ruszac i że nawet ktoś tam jest.Bo niby wielki plac budowy i się pomylił.Wyj🤬i jego,oraz szefa tej budowy,wstrzymali prace bo zburzyli w tym rewirze kilkadziesiąt chat w parę dni i niby nie legalnie.Mowili w prasie ze oferowali za domy dobra kase a tak naprawde jakiś ułamek dobrej kasy i nie każdemu.Nie wiem jak to możliwe że taki proceder trwa

Bo to postsowiecka republika. I tyle.
Zgłoś