Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-07, 2:35 46
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 2:42 9
Moja teściowa co prawda nie miała 44 metrów wysokości, ale jak upadła to też się ziemia zatrzęsła... Panie świeć nad jej duszą.
Zgłoś
garota 2014-03-07, 7:33 3
@up

Teraz się zastanawiam czy to przez ten komin czy przez twoją teściową powstało tsunami w Japonii.
Zgłoś
sati696 2014-03-07, 9:52 2
omaje napisał/a:

Komin miał 44 metry wysokości. Kiedy upadł zatrzęsła się ziemia :O

Teraz już wiem kto pisze scenariusze do polskich seriali.
Zgłoś
azerbejdzanification 2014-03-07, 10:48 3
Cytat:

Kiedy upadł zatrzęsła się ziemia :O

...

...a wrota czeluści piekelnych zostały otworzon,i sam belzebub zstąpił na ziemię,aby karać grzeszników.Amen
Zgłoś
nemalypy 2014-03-07, 12:11
ale filmik, prawie hard z ta latarnia
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 12:11 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
grondir 2014-03-07, 12:49
Prawie jak upadek Barad -Dur ,1:46

Te emocje xD
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 13:05 3
@fezer44 Masz racje i łap piwo. To akurat była cegielnia ojca mojego kumpla, która to gdyby nie komuna, istniałaby do dziś dnia i przynosiłaby spore zyski. Niestety komuś bardzo zależało żeby upadła. W mojej okolicy jest mnóstwo takich i innych zakładów które zostały zgnoj...e przez system i ludzi z wyższych sfer. Z tego co wiem, to postawienie takiego samego zakladu dziś kosztawałoby ok 70mln zł.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 15:01
@omaje to ojciec twojego kumpla musiał być super-ekstra przedsiębiorczy żeby cegielnie postawić za komuny i strasznie zaradny żeby nie dopuścić do jej przejęcia przez państwo, unikat na skalę kraju normalnie... znaczy kłamiesz i pewnie nie masz kumpli (co jest pewnie winą systemu i ludzi z wyższych sfer
).
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 17:52
@tararira pokaż mi gdzie gdzie napisałem że postawił ją za komuny. I następne pytanie, dlaczego państwo miało by przejąć coś prywatnego. Albo nie masz mózgu, albo właśnie zadzwonił dzwonek i wyszedłeś z lekcji z zacnego gimnazjum.
Zgłoś
kuroi47 2014-03-07, 18:12
świetny silnik havok, wszystko upada tak realistycznie, a grafika jaka realistyczna
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-03-07, 19:10
omaje napisał/a:

Kiedy upadł zatrzęsła się ziemia :O

Po czym otworzyły się wrota piekieł...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-07, 19:41
@omaje w sumie nic Ci nie udowodnię, ale z twojego tekstu wyczytać można że istniała w czasie komuny (no bo przecież przez nią upadła). W czasie komuny większe zakłady usługowe, przemysłowe albo rolnicze były własnością państwa albo były spółdzielniami (co oznaczało w praktyce to samo) - taka zasada z której wyciągnąłem wniosek że kłamiesz, jeśli dalej chcesz się upierać się że to co napisałeś jest prawdą - spoko.
Właściwie chodziło mi bardziej o to żeby wskazać że takie narzekanie jest bez sensu a do tego jest strasznie częste, takie zwalanie winny na jakieś ogólniki jak komuna, rząd, Ż__zi, "wyższe sfery" jest częste, tendencyjne i donikąd nie prowadzi.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem