👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ale to nie dyplom. W tych czasach już tego nie ma, bo jest internet. Ale nie dziwne, jak się trafi kolejny geniusz, który od całowania się zachodzi w ciążę albo dostaje HIV

Jedna laska, ktora wlasnie przymierzalem sie do zerzniecia obwiescila mi, ze ona nie ufa prezerwatywom, bo one maja tylko 50% skutecznosci. Tak mowila jej pani na wychowaniu seksualnym.

oczywiście że prezerwatywa ma 50% skuteczności -> albo jest skuteczna albo nie.
*dam baddam, tss.
*dam baddam, tss.

optyk Możesz powiedzieć z jakiego filmu ten przystojny murzynek z twojego gifu?

Dobra interpretacja, ja wytlumaczylem bidulce, ze ta statystyka dotyczyla rowniez osob, ktore zapomnialy jej kupic. Łykneła. A potem jeszcze raz.
*bum chiki łał łał
*bum chiki łał łał

@matiqq: chetny ty i 23 kolegow z klasy. dobierzcie sie w pary i do dziela

mare30ks napisał/a:
@matiqq: chetny ty i 23 kolegow z klasy. dobierzcie sie w pary i do dziela
![]()
no co Ty, po co mu kolega. Przecież on ma zajebisty odkuracz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie