konto usunięte
2014-04-30, 21:59
ASAKKU
co Ty wiesz o moim guscie? to jest raz, dwa nawet w polskim rapie sa setki kawalkow bijacych migika na glowe, ale ich nie uslyszysz dopuki ich autor nie jebnie z 10 pietra morda o kraweznik, a co brzedkania kurta to dlaczego sie uczą grac jego piosenek poczatkujacy, bo to najlatwiejsze gowno jakie mozna zagrac na gitarze, a brzmi to racja, nie odbieram mu jego legendy, w nirvanie umial grac tylko i wylacznie perkusista, reszta cpunow sie z nim zamknela w garazu i stali sie legenda, ok zgoda, ale ich tworczosc nie ma nic do przykladu jakiego kolwiek artyzmu, a to chcial przekazac autor tego suchara.
konto usunięte
2014-04-30, 23:23
Cytat:
po latach ludzie grają na swoich wiosłach jak się uczą szarpania...
To zależy od gustu, bo np jak ja zaczynałem brzdąkać to już wolałem grać "pajączki" i skalę durową niż te hity sortu Nirvany. Przynajmniej jakiś progress był.
konto usunięte
2014-04-30, 23:23
Piotruc napisał/a:
"dopuki" "jakiego kolwiek"
Co jest strażnicy rodzimego języka już śpią?
Mam jeszcze pytanie grasz Ty wgl na gitarze , że wiesz co jest łatwe a co nie?
konto usunięte
2014-05-01, 0:05
@asior34 Inteligentni ludzie nie potrzebują ćpańska, żeby tworzyć dobre rzeczy.
konto usunięte
2014-05-01, 0:42
akwamarynarz napisał/a:
Mam jeszcze pytanie grasz Ty wgl na gitarze , że wiesz co jest łatwe a co nie?
tak gram, moze wirtuozem nie jestem, ale nirvana napewno tez nie byla. Kurt gral na poziomie kazdego harcerza przy ognisku. tylko on samobojstwem zasluzyl sobie na legende, a ten harcerz jedynie by zasluzyl na kielbaske dr🤬a nekrofila. uwierzcie za kazdy taki przychlast by to zagral, moze nie dalby rady gdyby byl gluchy lub nie mial rak. dlatego stwierdzam tylko fakt ze bardzo niszowy przyklad ;P
konto usunięte
2014-05-01, 23:16
A Magik palił zielsko i jest jednym z najlepszych skoczków zaraz koło Małysza.
już wiem jak wychowywać moją chrześnicę