📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02

Qrwa, musisz mi przypominać o tej wspaniałej rozrywce? Właśnie mi się bliźniaki wykluły i do dupy sobie pojadę w tym sezonie....
O rybach też muszę zapomnieć na jakiś czas. Rodzina jest ważniejsza.
jechany.. ale spryciarz.. tylu narciarzy za jednym razem
mój bohater

maki1981 napisał/a:
Qrwa, musisz mi przypominać o tej wspaniałej rozrywce? Właśnie mi się bliźniaki wykluły i do dupy sobie pojadę w tym sezonie....
Od ryb? No Ty chyba za dużo wypiłeś i jeszcze nie otrzezwiales. Bachorow i bab możesz mieć w opór, ale metrowego sandacza złowić... O panie, to jest coś.
maki1981 napisał/a:
Optymista. W tym sezonie? Przez najblizsze kilka lat se pojezdzisz palcem po mapie

maki1981 napisał/a:
też pozwoliłem swojej babie, żeby mi to wmówiła. ale jednak tak nie powinno być. chociażby dla higieny psychicznej trzeba czasami wyjść z domu....
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia.
Właśnie się pakuję i jadę na narty i od razu wędki biorę...
Właśnie się pakuję i jadę na narty i od razu wędki biorę...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie