Na bank zaj🤬 mu portfel, ale zesrał się, jak opona pękła, myślał, że już strzelają i to koniec
Małpy to małpy - pierwotny instynkt dziesiony jest w nich silny

Na pewno brali narkotyki, coś spadło, coś zapalili i podpalili auto i nie próbujcie mi wmówić że to od zwarcia elektryki i że jestem rasistą, to wszyscy czarni są narkomanami!
O matko ale go podwędziło w tym aucie..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Mi będąc w podobnej sytuacji policja podtykała alkomat. Ale i tak dobrze, osobie siedzącej na miejscu pasażera wpychali go mimo złamanej szczęki. Bardziej to mi zapadło w pamięć, niż sam wypadek. J🤬 policję. To już milicja była lepsza.
Tym razem c🤬j w dupę kamerzyście że nie ruszył z pomocą tylko bawił się w dziennikarza.
Ciekawe jak to wyglądało by z jego perspektywy gdyby się wędził w samochodzie, a ktoś zamiast go ratować, latał by z telefonem i go kręcił.
Dokąd zmierzamy.
Ciekawe jak to wyglądało by z jego perspektywy gdyby się wędził w samochodzie, a ktoś zamiast go ratować, latał by z telefonem i go kręcił.
Dokąd zmierzamy.
Cytat:
Tym razem c🤬j w dupę kamerzyście że nie ruszył z pomocą tylko bawił się w dziennikarza.
Dokąd zmierzamy.
Nie zesraj się barani łbie. To Sadistic a nie Kwejk. Dzięki sadolowemu kamerzyście mamy właśnie to nagranie i możemy się nim delektować
Osobiście jeśli miałbym wybrać ratunek mudiźna a dobry filmek, to też wybrałbym zrobienie dobrego ujęcia

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
tomasz220289 napisał/a:
karton wybielacza dla tego murzyna!
Gdyby ten wyjęty był biały, to może, ale dindu wyjął ziomala.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
gdyby tacy ludzie walczyli w powstaniu warszaskim to byśmy wygrali
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...