👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niestety zle to robil bo kleszcze ktore sie wyciaga powinny jeszcze sie ruszac, jezeli jak na zamieszczonym filmiku nie ruszaja sie oznacza ze glowki zostaly w ciele zwierzaka, i moga na nowo odrosnac caly kleszcz co doprowadzi do chorob tego biedbego psiaka
Wiec powinno sie kleszcza wykecic i wyciagnac i uwazac zeby nie dorwal sie nas bo jest wsciekly i zacznie grysc co popadnie, aby tylko dostac krew...
Wiec powinno sie kleszcza wykecic i wyciagnac i uwazac zeby nie dorwal sie nas bo jest wsciekly i zacznie grysc co popadnie, aby tylko dostac krew...

@up
Jestę ekspertę więc słuchaj: Na kleszcze też działa ten środek usypiający co na psa, ponieważ rozchodzi się wraz z krwią, a kleszcze ją piją. I dlatego się nie ruszają. Nie ucz weterynarza wykonywania zawodu...
Gdybyś się wsłuchał/a w to co mówią to byś wiedział/a, bo weterynarz to wyjaśnia.
Jestę ekspertę więc słuchaj: Na kleszcze też działa ten środek usypiający co na psa, ponieważ rozchodzi się wraz z krwią, a kleszcze ją piją. I dlatego się nie ruszają. Nie ucz weterynarza wykonywania zawodu...
Gdybyś się wsłuchał/a w to co mówią to byś wiedział/a, bo weterynarz to wyjaśnia.
@ up hehe pewnie kobieta uciekla z kuchni i nie rozumie angielskiego

Czarny weterynarz, na końcu głaszcze psa, ze mu przyniósł przysmak z jego rodzinnego domu...
ta murzynka robi się na dłoniach coraz bielsza od pracy czyli jednak praca uszlachetnia

kama20030 napisał/a:
jak sie wykreca to latwiej wychodza :p
nie trzeba wykrecac ... wystarczy posmarowac je jakims tluszczem, nie beda mogly oddychac, wyjda
przy takiej ilosci co ten pies mial to byla jedyna rzecz jaka mogli zrobic
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie