ale żeś zerrznął
sadistic.pl/hodowla-robali-w-uchu-vt239209.htm

Robal zdechł ze smrodu...
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
sama ta brudna k🤬a jest nieproszonym gościem w tych wszechświecie...
Kiedyś miałem ćmę w uchu ;P Skubana nie chciała zdychać aż do płukania w szpitalu.

Pierw myślałem, że złapie c🤬ka za głowę i coś jej zrobi a tu taki psikus

SpirytusSalicylowy napisał/a:
sama ta brudna k🤬a jest nieproszonym gościem w tych wszechświecie...
Zlituj się chłopie...

Składnia budować naucz się wpierw, a następnie chociaż spróbuj powiedzieć coś sensownego. P🤬lenie dla samego p🤬lenia wcale nie jest fajne i nie pokazuje tak na prawdę jaki z Ciebie "bohater" i "twardziel" razem wzięci.
P.S Filmik bardzo fajny. Taki, jakie powinny tu lądować

k🤬a, ja p🤬le widać że "internetowe napinacze" nigdy za granicą nie byli albo nie czytali o innych krajach WTF, To jest hinduska k🤬a jebnięci idioci, C🤬ci na pakistańców, i resztę gówna ze wschodniej części bliskiego wschodu powinno się mówić, ale jak to bywa w świecie, słowem c🤬ci co de facto oznacza rodzaj pakistańskiego chlebka, określa się wszystkich kozojebców.
Dla ciekawych teraz na to gówno w uk mówi się : Sińce, brudasy, ko🤬y etc. bo słowo c🤬ci już kojarzą że to Polacy tak na nich mówią
pozdro elo 3-5-0
Dla ciekawych teraz na to gówno w uk mówi się : Sińce, brudasy, ko🤬y etc. bo słowo c🤬ci już kojarzą że to Polacy tak na nich mówią
pozdro elo 3-5-0
Green ninja napisał/a:
ale też ma ciemny ryj więc zalicza się do tego całego c🤬ckiego gównaTo jest hinduska

pszczółka przyszła po miodek....
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...