Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gabriel0 2018-10-20, 22:58
Jak to tak? Wyciągnąć i nie wyrwać
Zgłoś
pekka satan 2018-10-20, 23:02 1
@LuzaQ

Teraz masz nauczkę, że jak sobie robisz pasek na cipce i golisz sam bikini, to i tak będziesz musiał pójść do kosmetyczki.
Rozumiem, że wrzuciłeś, żeby (przypadkiem) podbić sobie oglądalność na YT?
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-10-20, 23:46
a od czego to się robi? jestem dość zarośnięty, gole się w dwóch miejsc ale przez tyle lat miałem ze dwa razy
Zgłoś
Tryper 2018-10-20, 23:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pekka satan 2018-10-21, 0:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Arathnmor 2018-10-21, 0:59 1
Hrabia Drapula napisał/a:

a od czego to się robi? jestem dość zarośnięty, gole się w dwóch miejsc ale przez tyle lat miałem ze dwa razy

Kara za depilację. Jak się goli to nie ma aż takich problemów.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Noside 2018-10-21, 9:42
Aż zacząłem szukać u siebie
Zgłoś
Szparas 2018-10-21, 12:35
Zgłoś
luki211 2018-10-21, 12:38 1
Zgłoś
OpenStreetMaps 2018-10-21, 13:48 9
A to ja już teraz wiem dlaczego czasem w salcesonie się włos trafia
Zgłoś
DiamondBack 2018-10-21, 20:03
Jest coś satysfakcjonującego w tego typu filmach.
Zgłoś
Budrys2000 2018-10-21, 20:36
Wspaniały materiał, uwielbiam takie klimaty
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-21, 21:21
Zgłoś
IOI 2018-10-22, 8:51
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem