Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
a................k 2013-01-17, 13:38 20
Piwko za wejście AC/DC w idealnym momencie.
Zgłoś
zapal 2013-01-17, 13:43 7
ksiazkowy przyklad.... miał szczęście ze nie został jednorękim bandytą... lub bez głowym ... no ale hard by się nie nudził...
Zgłoś
Robajson 2013-01-17, 13:55
Co za debil
Szkoda, że go nie przecięło na pół.
Zgłoś
Darson666 2013-01-17, 15:07
Czy to nie było do przewidzenia? Gdzieś słyszałem, że na linę warto położyć choćby koc, żeby nie uszkodzić samochodu. Ludzi widać też trzeba by specjalnie ochraniać...

podpis użytkownika

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
A................z 2013-01-17, 15:10
Jak można być takim idiotą?
Zgłoś
Mathek 2013-01-17, 15:12
Sami k🤬a znawcy znowu, sami byście tak stali jak p🤬dy nie spodziewając się że UDUPCY się akurat ZDERZAK od samochodu który przeżyje wodowanie, dachowanie i c🤬j wie co...
Zgłoś
blapel 2013-01-17, 15:22 6
James May w Top Gear był jeszcze sprytniejszy YT watch?v=bexBxd_oC4U
Zgłoś
m................s 2013-01-17, 15:22 3
tu nie chodzi o znastwo tylko o ELEMENTARNA zasade bhp. nie staje sie w promieniu razenie liny ktora sie wyciaga drugie auto i to jeszcze z byka.moze sie urwac i narobic szkod.
Zgłoś
zapal 2013-01-17, 15:40 4
Mathek napisał/a:

Sami k🤬a znawcy znowu, sami byście tak stali jak p🤬dy nie spodziewając się że UDUPCY się akurat ZDERZAK od samochodu który przeżyje wodowanie, dachowanie i c🤬j wie co...

to ze ty jak stary rąbał drzewo położyłeś Fi*** na klocek i teraz masz kikuta nie znaczy ze inni maja twój poziom inteligencji. bo przecież twój malutki przeżył tyle masturbacji, r🤬ania psów, kto by pomyślał ze odetnie go zwykła siekiera
Zgłoś
A................z 2013-01-17, 15:48
Mathek napisał/a:

Wyjdź.
Zgłoś
L................a 2013-01-17, 16:05
Jak nie pykło? Pykło i to prawie idealnie.
Zgłoś
j................l 2013-01-17, 16:31
A tam p🤬lenie , że dobre .... Moja ma większe zderzaki i jak mi p🤬lnie z prawego cyca to nie płacze ...
Zgłoś
A................z 2013-01-17, 16:39
jeziorekpl napisał/a:

A tam p🤬lenie , że dobre .... Moja ma większe zderzaki i jak mi p🤬lnie z prawego cyca to nie płacze ...

Jest się czym chwalić.
Zgłoś
w................c 2013-01-17, 16:44
Brawo, a wystarczyło sadistica oglądać jak był filmik o strzale z kinetyka i nic by się nie stało
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie