W latach 90 tych Ateny wyglądały podobnie. Plac Omonia pełen był kalek i narkomanów. Nic nowego nie odkryto tutaj.
Uuu Ameryka dotarła do Europy!

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Podobne rzeczy widziałem w Walii. Tam chłop nawet leżał pod mcdonaldem i walił igłe w udo. U nas przynajmniej kultura, można takiego menela / ćpuna kopnąć w mordę i wyp🤬olić w c🤬j z wielką dozą aprobaty społecznej. Tam ludzie są tak zahipnotyzowani, że uważają iż im tak wolno , ma prawo i jeszcze pieniądze im dają bo są tacy biedni.
Naucz się mówić, co nie?
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Poerdoli bolek
Zacznij od Berlina
Barcy
Mun
Frank
To było i jest od 100 leci
Moje koleżanki jaraly się wyjazdem do amst bo jak je jakiś bieda diler za pigułę wyr🤬ał to wspomnienia na całe życie
Zacznij od Berlina
Barcy
Mun
Frank
To było i jest od 100 leci
Moje koleżanki jaraly się wyjazdem do amst bo jak je jakiś bieda diler za pigułę wyr🤬ał to wspomnienia na całe życie

Korc🤬ała napisał/a:
Po c🤬j tam jeszcze Nepal???
Co nie?
podpis użytkownika
ja
Janko napisał/a:
Bombę z Nepalem jebnąć i będzie czysto
"kocham zapach Nepalu o poranku"

Janko napisał/a:
Bombę z Nepalem jebnąć i będzie czysto
Czy Ty się k🤬a nie rozwijosz ?
Cygan o pseudonimie Małolat K2 pokazuje swoja dzielnie w Grecji .
Mpp2007 napisał/a:
Centralny tak. I to był jeszcze raj w porównaniu ze Wschodnim, gdzie był jeden wielki kacapski bazar, zastawiony pijakami oraz torbami handlarzy tak że przejść się nie dało.Prawie jak Centralny w Wawie w latach 90-99
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Korc🤬ała napisał/a:
Po c🤬j tam jeszcze Nepal???
Bo w nepalu jest czysto

Cudze chwalicie, swego nie znacie.
Bo pięknie jest tylko na tik tokach. Ścierwa nie kręcą.
Bo pięknie jest tylko na tik tokach. Ścierwa nie kręcą.
Nie wierzę, no kto by się mógł spodziewać, że w stolicach może być taki syf? Przecież, to jest nie możliwe! A tak na serio, to w innych stolicach jest praktycznie tak samo lub nawet gorzej. Polecam odwiedzić Berlin, Brukselę, Paryż, Rzym lub nawet Amsterdam. Obrazki te same