👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niedźwiedzie są wszystkożerne...
a teraz zobaczcie ten film sadol.pl/jest-mi-naprawde-niezmiernie-przykro-vt562680.htm
i zobaczcie kto i jaki napisał pierwszy komentarz...
a teraz zobaczcie ten film sadol.pl/jest-mi-naprawde-niezmiernie-przykro-vt562680.htm
Halman napisał/a:
niedźwiedzie są wszystkożerne...
a teraz zobaczcie ten film
A ty znów pryszczaty rudy benisie zamęt siejesz? Chce ci się ruda psiocho?
CrazyEdek napisał/a:
A ty znów pryszczaty rudy benisie zamęt siejesz? Chce ci się ruda psiocho?
tyle masz do powiedzenia na swoją obronę hipokryto? zwyzywać innych z braku argumentów? jesteś prymitywem, troglodytą...
Halman napisał/a:
mój ma 3cm we wzwodzie
CrazyEdek napisał/a:
a mój 3.5 z napletkiem

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@~VeIture
edek z halmanem jak 2 zule pod sklepem dochodza sie o wino
edek z halmanem jak 2 zule pod sklepem dochodza sie o wino

Halman juz od jakiegos czasu wrzuca marne filmy.
Jak nie samochodowka bez krwi to zwierzyniec.
Wszystko co nawet na popularnym serwisie wideo by przeszlo.
Jak nie samochodowka bez krwi to zwierzyniec.
Wszystko co nawet na popularnym serwisie wideo by przeszlo.
Adenoid_Hynkel napisał/a:
Rok czasu
Jesteś pewien, że czasu, a nie masy czy wysokości?
Na pewno rok czasu?
;>>>
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie