Moja żona powiedziała mi dzisiaj, że wydaje jej się że chce ja zabić.
.
.
.
.
Ładne podziękowanie za 10-dniową wycieczkę do Afryki
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-08-10, 21:45
Znaczy, ty wróciłeś a ona nie?
konto usunięte
2014-08-10, 22:39
Nie rozumiem. Pojechaliście na 10-dni do Egiptu i mówicie, że nie macie za co żyć? Trzeba to zgłosić.
Chodzi o to, że wszyscy którzy nie rozumieją kawału stawiają piwa, bo wtedy czują się mądrzejsi (tak jakby należeli do śmietanki intelektualnej Sadistic).
może nie przewidziałeś, że przer🤬a Ci ją stado murzynów
Zamiast następnej wycieczki kup SOBIE Słownik poprawnej polszczyzny.
Autorowi chodziło o to że małżonka miałaby zarazić się wirusem ebola. No to kilka liczb. Od początku epidemii w 2014 roku zmarło we wszystkich krajach 961 osób (dane WHO z początku sierpnia), w Polsce na gruźlicę umiera rocznie około 1000 osób. Więc lepiej zrób jej wycieczkę po oddziale leczenia gruźlików, taniej wyjdzie, a efekt ten sam.
Twoją żonę prędzej dopadnie choroba pomoru świń, niż ebola

W sumie też dobrze tylko żeby nie rozniosła.
konto usunięte
2014-08-11, 20:59
To jej powiedz, że gdybyś chciał ją zabić, zabrałbyś ją do Sosnowca.
egipt się nie liczy
konto usunięte
2014-08-12, 18:33
W sumie to dobrze,
Polska żyje przeszłością i ją to gubi. Inne kraje myślą o chwili obecnej, a polska ubolewa jak to było kiedys cudownie jakie to wojny sie wygrywało itp. bez sensu.
Ebola srebola,w naszym klimacje małe prawdopodobieństwo ze sie rozwinie...