Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SizzleMyDizzle 2025-03-26, 10:55
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Godzinami to byś rzygał, bo błędnik by ci wysiadł.

Może na goglach VR i wystarczyłoby nawet kilkanaście minut ale nie na takich setupie. Sam potrafię spędzić kilka godzin w simracingu przy trzech monitorach gdzie lecisz od zakrętu do zakrętu a nie jakimś butloszczochem jazda na wprost
A są goście co potrafią pojechać 24h w pojedynkę.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-03-26, 11:02
SizzleMyDizzle napisał/a:

Może na goglach VR i wystarczyłoby nawet kilkanaście minut ale nie na takich setupie. Sam potrafię spędzić kilka godzin w simracingu przy trzech monitorach gdzie lecisz od zakrętu do zakrętu a nie jakimś butloszczochem jazda na wprost
A są goście co potrafią pojechać 24h w pojedynkę.

Google vr są lżejsze dla błędnika od tego sprzętu - w czymś takim chodzi cała kabina, obraz jedzie, ale ty nie. To jest coś innego niż monitor, bo 3 monitory to nadal nie jest obraz na łuku na kilka metrów.
Źródło - pracowałem na takim sprzęcie przez 7 lat i niejedno widziałem i słyszałem🙃
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-26, 12:20
To chyba ukraińskie.
Zgłoś
Gaiseric 2025-03-26, 15:22
Wypasiony simrig jak na symulator butloszczocha

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
kumak3 2025-03-26, 19:50
Krak napisał/a:

jakie tam indyjskie

Uczy się jeździć po Europie 😆
Zgłoś
PetranJargen 2025-03-27, 21:54
Patryc napisał/a:

Nie rozumiałem fenomenu Euro Truck Simulator, ale teraz rozumiem. Z takim sprzętem bym się bawił w tę grę godzinami, piękna sprawa.

A wiesz ze w realu jeszcze lepije? I do tego placa za kazda godzine
Zgłoś