Nabrałem ochoty na krwisty stek...
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...

mogę obejrzeć złamania otwarte, urwane części ciała, rozj🤬e mordy, egzekucje... jednak to wyciskanie pryszczy różnej wielkości powoduje u mnie natychmiastową gęsią skórkę i odruch wymiotny, nawet już nie oglądałem tego filmiku
Przecież to parę ładnych wiader wyleciało, gdzie ona to wszystko pomieściła?
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

@nie_mam_pomyslu_na_nick Załóż maskę, obejrzyj całość, nagraj swoją reakcję, a my już Ci wymyślimy jakiś nick

Jeszcze tylko karszerem od środka, taką pełną płukankę, zaszyć, zasypać solą na dobre gojenie i gotowe.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
Tak, wyciskałem.
Podczas praktyk na fermie jedna z krów miała dużą ilość komórek somatycznych - przez to mleko nie nadaje się na skup - właśnie przez takie cholerstwo. Pół wiadra zajęła martwa tkanka ( te farfocle strzelające z rany ) a cała reszta zajęła około 1.5 wiadra. Zapach nie był najgorszy, słodko-gnilny... Ten lekarz mógł dać coś na znieczulenie tej krowie, i ciąć w najniższym miejscu. Mleka i tak nie sprzedadzą przez ilość KS.
Podczas praktyk na fermie jedna z krów miała dużą ilość komórek somatycznych - przez to mleko nie nadaje się na skup - właśnie przez takie cholerstwo. Pół wiadra zajęła martwa tkanka ( te farfocle strzelające z rany ) a cała reszta zajęła około 1.5 wiadra. Zapach nie był najgorszy, słodko-gnilny... Ten lekarz mógł dać coś na znieczulenie tej krowie, i ciąć w najniższym miejscu. Mleka i tak nie sprzedadzą przez ilość KS.
Może krowę poj🤬o i robiła sobie zastrzyki z syntholu bo chciała wyglądać jak nabydlona?
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway