Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Wycofana reklama Nike z Pistoriusem (Just do It)
konto usunięte • 2013-02-18, 21:25
Reklama Nike z Pistoriusem, który przyrównuje swoje ciało do broni. W świetle ostatnich wydarzeń z "przypadkowym" zastrzeleniem żony/narzeczonej została zdjęta z telewizji.

Suchy żarcik: Przed morderstwem się wahał, ale w głowie słyszał "Just Do It"

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sajmonowski 2013-02-18, 21:27 6
I całe pieniądze na reklamę psu w dupe
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 21:42
This is how I frag my bitch...Ok. Ale poważnie, Oskar jest tylko parę sekund, nie da się go wyciąć po prostu?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 21:43 15
Już mu nogi wycięli, dajcie mu spokój...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 21:44
Sajmonowski napisał/a:

I całe pieniądze na reklamę psu w dupe

spoko spoko, szybko wyjdzie. W RPA sportowcy długo nie siedzą. Dziś czytałem, że jakiś rugbysta w nocy usłyszał szmery w garażu. Wbiegł ze strzelbą, zaczął strzelać i zabił 19 letnia córkę. Wyrok niewinny

Może Oscar po zatłuczeniu kijem do krykieta wpadł na pomysł z serii "to tylko pomyłka"
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 22:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 22:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 23:24
Zgłoś
Udash 2013-02-19, 20:48
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 20:49
RPA. Kiedyś zasady były inne krótko mówiąc, jak byłeś biały to broń kupowałeś juz pod lotniskiem, ale potem stwierdzono że dajemy czarnym szanse. Jeden Mandela człeka nie uczyni rzec można. Pracowałem z byłym policjantem z RPA, który wyprowadził sie po tym jak czarny strzelił mu w plecy, opowiedział mi to i owo, dziki zachód XXI wieku.
Naprawde ciekawe czy rzeczywiście chciał ją ubić, zobaczymy wynik śledztwa.
BTW ciekawe czy ma specjalne protezy do r🤬ania żeby sie lepiej łóżka zapierać.
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-02-19, 21:04
Wahał się: zastrzelić ją, czy nie?
Pomyślał: "Just Do It", i z uśmiechem pociągnął za spust.
Zgłoś
cojestt 2013-02-19, 21:40
This is my weapon
Zgłoś
Świst 2013-02-19, 21:53 2
Słyszałem, że będzie odpowiadał z wolnej stopy ;d Życzę mu połamania nóg
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 21:57
Wina sterydow.
Zgłoś
garbiii 2013-02-19, 22:06
gdyby kózka nie skakła ..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem