Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wycofana reklama Nike z Pistoriusem (Just do It)
s................s • 2013-02-18, 21:25
Reklama Nike z Pistoriusem, który przyrównuje swoje ciało do broni. W świetle ostatnich wydarzeń z "przypadkowym" zastrzeleniem żony/narzeczonej została zdjęta z telewizji.

Suchy żarcik: Przed morderstwem się wahał, ale w głowie słyszał "Just Do It"

Zgłoś
Sajmonowski 2013-02-18, 21:27 6
I całe pieniądze na reklamę psu w dupe
Zgłoś
z................g 2013-02-18, 21:42
This is how I frag my bitch...Ok. Ale poważnie, Oskar jest tylko parę sekund, nie da się go wyciąć po prostu?
Zgłoś
j................e 2013-02-18, 21:43 15
Już mu nogi wycięli, dajcie mu spokój...
Zgłoś
s................s 2013-02-18, 21:44
Sajmonowski napisał/a:

I całe pieniądze na reklamę psu w dupe

spoko spoko, szybko wyjdzie. W RPA sportowcy długo nie siedzą. Dziś czytałem, że jakiś rugbysta w nocy usłyszał szmery w garażu. Wbiegł ze strzelbą, zaczął strzelać i zabił 19 letnia córkę. Wyrok niewinny

Może Oscar po zatłuczeniu kijem do krykieta wpadł na pomysł z serii "to tylko pomyłka"
Zgłoś
I................o 2013-02-18, 22:38
Wytłumaczcie mi jedno, jak to jest, że na filmiku on jest murzynem a w telewizji jak go pokazywali to był biały. A c🤬j tu chodzi?
Zgłoś
s................s 2013-02-18, 22:58 2
matrixpro napisał/a:

Wytłumaczcie mi jedno, jak to jest, że na filmiku on jest murzynem a w telewizji jak go pokazywali to był biały. A c🤬j tu chodzi?

Na filmiku jest biały, jakbyś miał problem z odróżnieniem, który to Pistorius to mam małą podpowiedź: to ten biegnie z protezami zamiast nóg (np. w 42 sekundzie)
Zgłoś
I................o 2013-02-18, 23:24
up@ a rzeczywiście! Dzięki! Ale na tym filmie to on jest może 2 sekundy... I o to tyle szumu? K🤬a, ludzie to pojeby są.
Zgłoś
Udash 2013-02-19, 20:48
Jak ja k🤬a nienawidzę tej wypaczonej poprawności, c🤬j że ktoś zginał, tysiące innych sportowców nie zabili i nie zabiją nigdy nikogo. To tak jakby za debilizm jednego polaka musiał cierpieć cały naród! Hmm Zaraz, zaraz...

Polaka*, Naród*
Przepraszam...
Zgłoś
s................r 2013-02-19, 20:49
RPA. Kiedyś zasady były inne krótko mówiąc, jak byłeś biały to broń kupowałeś juz pod lotniskiem, ale potem stwierdzono że dajemy czarnym szanse. Jeden Mandela człeka nie uczyni rzec można. Pracowałem z byłym policjantem z RPA, który wyprowadził sie po tym jak czarny strzelił mu w plecy, opowiedział mi to i owo, dziki zachód XXI wieku.
Naprawde ciekawe czy rzeczywiście chciał ją ubić, zobaczymy wynik śledztwa.
BTW ciekawe czy ma specjalne protezy do r🤬ania żeby sie lepiej łóżka zapierać.
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-02-19, 21:04
Wahał się: zastrzelić ją, czy nie?
Pomyślał: "Just Do It", i z uśmiechem pociągnął za spust.

podpis użytkownika

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
cojestt 2013-02-19, 21:40
This is my weapon
Zgłoś
Świst 2013-02-19, 21:53 2
Słyszałem, że będzie odpowiadał z wolnej stopy ;d Życzę mu połamania nóg
Zgłoś
j................1 2013-02-19, 21:57
Wina sterydow.
Zgłoś