Reklama Nike z Pistoriusem, który przyrównuje swoje ciało do broni. W świetle ostatnich wydarzeń z "przypadkowym" zastrzeleniem żony/narzeczonej została zdjęta z telewizji.
Suchy żarcik: Przed morderstwem się wahał, ale w głowie słyszał "Just Do It"
I całe pieniądze na reklamę psu w dupe
z................g
2013-02-18, 21:42
This is how I frag my bitch...Ok. Ale poważnie, Oskar jest tylko parę sekund, nie da się go wyciąć po prostu?
j................e
2013-02-18, 21:43
Już mu nogi wycięli, dajcie mu spokój...
s................s
2013-02-18, 21:44
Sajmonowski napisał/a:
I całe pieniądze na reklamę psu w dupe
spoko spoko, szybko wyjdzie. W RPA sportowcy długo nie siedzą. Dziś czytałem, że jakiś rugbysta w nocy usłyszał szmery w garażu. Wbiegł ze strzelbą, zaczął strzelać i zabił 19 letnia córkę. Wyrok
niewinny
Może Oscar po zatłuczeniu kijem do krykieta wpadł na pomysł z serii "to tylko pomyłka"
I................o
2013-02-18, 22:38
Wytłumaczcie mi jedno, jak to jest, że na filmiku on jest murzynem a w telewizji jak go pokazywali to był biały. A c🤬j tu chodzi?
s................s
2013-02-18, 22:58
matrixpro napisał/a:
Wytłumaczcie mi jedno, jak to jest, że na filmiku on jest murzynem a w telewizji jak go pokazywali to był biały. A c🤬j tu chodzi?
Na filmiku jest biały, jakbyś miał problem z odróżnieniem, który to Pistorius to mam małą podpowiedź:
to ten biegnie z protezami zamiast nóg (np. w 42 sekundzie)
I................o
2013-02-18, 23:24
up@ a rzeczywiście! Dzięki! Ale na tym filmie to on jest może 2 sekundy... I o to tyle szumu? K🤬a, ludzie to pojeby są.
Jak ja k🤬a nienawidzę tej wypaczonej poprawności, c🤬j że ktoś zginał, tysiące innych sportowców nie zabili i nie zabiją nigdy nikogo. To tak jakby za debilizm jednego polaka musiał cierpieć cały naród! Hmm Zaraz, zaraz...
Polaka*, Naród*
Przepraszam...
s................r
2013-02-19, 20:49
RPA. Kiedyś zasady były inne krótko mówiąc, jak byłeś biały to broń kupowałeś juz pod lotniskiem, ale potem stwierdzono że dajemy czarnym szanse. Jeden Mandela człeka nie uczyni rzec można. Pracowałem z byłym policjantem z RPA, który wyprowadził sie po tym jak czarny strzelił mu w plecy, opowiedział mi to i owo, dziki zachód XXI wieku.
Naprawde ciekawe czy rzeczywiście chciał ją ubić, zobaczymy wynik śledztwa.
BTW ciekawe czy ma specjalne protezy do r🤬ania żeby sie lepiej łóżka zapierać.
Wahał się: zastrzelić ją, czy nie?
Pomyślał: "Just Do It", i z uśmiechem pociągnął za spust.
podpis użytkownika
Masz problem?
To lub
to powinno pomóc.
This is my weapon
Słyszałem, że będzie odpowiadał z wolnej stopy ;d Życzę mu połamania nóg
j................1
2013-02-19, 21:57
Wina sterydow.
gdyby kózka nie skakła ..