Gieroje Ukraińskie jak widać w doborowej kondycji. Zwarci, przygotowani na odparcie wroga
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zostali ci najlepsi

reszta przyjechała do Polski czyścić kible.
Armie mają większą niż my, a jeszcze ich dozbrajamy żeby nam upowcy wbili nóż w plecy. Mam nadzieje, że Putin pokaże im ich miejsce w szeregu. Niech zdychają powoli.
konto usunięte
2016-06-26, 20:37
Spokojnie, do zabijania cywilów się nadają. Tylko pierwszy się załamał. Wie, że po takim czymś to już tylko pluton egzekucyjny, gdy go zabierano tę świadomość widać wyraźnie.
konto usunięte
2016-06-26, 20:41
Andrzej by się wkur...
Po oglądnięciu tego zaczynam się zastanawiać- a może rzeczywiście na wschodzie ukrainy nie ma żadnych rosjan, zielonych ludzików czy jak ich tam zwać. Może to ukraińcy sami się powoli wykończają?
Nawet nie odpalam filmiku widzę po miniaturce(przed odtworzeniem) jaka armia.
konto usunięte
2016-06-27, 2:43
Ukraina - takie Ruskie, tylko głupsze.
konto usunięte
2016-06-27, 9:45
nie brakuje Polaków którzy poddali się ruskiej manipulacji