Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
konto usunięte 2012-09-24, 13:51 2
wrocgirl napisał/a:

Dajecie trolowi zabawę, olać i tyle

Co do filmiku - nice.

Uważasz,ze pesanserinusminor to troll tylko dlatego ,ze ma odmienne zdanie? to właśnie jest nadużywanie słowa troll ma inne poglądy troll?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 14:33
Są gusta i guściki, "Jeden lubi jeść czekoladę a drugi jak mu nogi śmierdzą pod stołem".
Osobiście uważam, że kobiety z tatuażami są bardziej seksowne. Ale to tylko moje zdanie, jeśli ktoś ma inne to spoko szanuję to ale oczekuję tego samego...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 14:35 2
pesanserinusminor napisał/a:

...

no to sobie gnij w tym swoim malym szarym swiecie. ale frustracje moglbys gdzie indziej wylewac

@323233
on jest trollem bo ma typowo kozoglowe podejscie do tematu tzn "ja jestem szlachta i mam racje, a wy smierdzacy plebs i nie macie" nawet zwrotow podobnych albo tych samych uzywa

@elda1987
a jak laska z natury jest ladna to po co farbuje wlosy, maluje sie, kluje sie kolczykami, ubiera sie w drogie ciuchy?? bez tego tez przeciez bedzie ladna.
a jest jeszcze inne zastosowanie dziargania, dla niektorych ludzi tatuaze maja wartosc emocjonalna, sluza jako pamiatka z czasow mlodosci, albo z jakiegos waznego w zyciu epizodu. sa tez tacy co sporo po miescie lataja i lubia jak ich "slawa" wyprzedza:) albo w ten sposob zaznaczaja swoja przynaleznosc do jakiejs grupy, czy swoje poglady.
a na starosc i tak wszyscy bedziemy brzydcy to co to za roznica
Zgłoś
elda1987 2012-09-24, 14:38 2
wy na prawdę uważacie, że tym dziewczynom ze zdjęć te tatuaże dodały jakiejkolwiek urody?? Jak laska z natury jest ładna, to niepotrzebnie się dziara.
Dla mnie to ze sztuką nie ma wiele wspólnego (rozumiem, jakby był to tatuaż plemienny robiony zębem jakiegoś zwierza) ładne to może i tyle. A każda z nich i tak będzie żałować na stare lata tego obrazka na połowie ciała, bo jej to zwiśnie, zmarnieje i będzie wyglądało nijako.

No ale każdy lubi co innego, tak samo jak każdemu w życiu gust się zmienia.
Zgłoś
Janeo 2012-09-24, 15:26
Dziewczyny strasznie brzydkie, takie moje zdanie. A tatuaże zwyczajne, przeciętne... motylki kwiatki itp to się już przejadło.
Tatuaż jeśli nazywany sztuką to najczęściej coś co sami wymyślilśmy, bądź artysta np biomechanika (nie żadne żałosne tribale) i np tatuowanie ze zdjęć. To moje zdanie.

p.s i jedyne co umieją te laski to się rozbierać, bo serio uroda dość przeciętna, jedna wygląda jak przodek neandertalczyka, albo z syndromem downa. A ludziom od kalendarza chyba chodziło coś w stylu suicide girls, ale jak widać jaki kraj takie wytatuowane dziewczyny <rzygi>
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 15:31
Gdyby tatuaże były takiej jakości to może nawet bym se jeden jebnął.
Zgłoś
mhrok-sama 2012-09-24, 15:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 15:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mhrok-sama 2012-09-24, 15:47 1
Bo to sztuka? tak samo jak malowanie obrazów? wywal z preferowanych modyfikacje ciała i nikt nie bedzie Ci dupy tym zawracać a tym czasem daj oglądać to ludziom którym sie to podoba
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 15:57 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 16:10 1
haqer napisał/a:

Produkcja własna, D

Pomyśl o statywie stabilizującym bo strasznie myszkujesz ale spoko produkcja
Zgłoś
haqer 2012-09-24, 16:27 5
mayday1707, wiem wiem , statyw był ale to nie to samo co steadicam ;p , niestety koszty tego drugiego na razie mnie przerastają . Widzę, że temat rozpętał wojnę o krzyż na sadisticu . Doskonała okazja do pokazania się internetowym napinaczom którzy dziewczyny widzieli tylko na zdjęciach. A w rzeczywistości jak by zobaczyli wydziaraną laskę to nawet by się nie potrafili odezwać. Pozdrawiam normalnych nieograniczonych użytkowników tego portalu . A pesanserinusminorowi polecam wyjść z domu , świat nie kończy się na hardzie, Twoim psie i starej babie którą wrzuciłeś wcześniej. I taka mała aluzja do wszystkich hejtujących dziary :

Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 16:40
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 16:40
Zgłoś
haqer 2012-09-24, 16:54 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem