J🤬iec znosi śmieci I upycha po kątach.
Miałem to samo, jak mieszkaliśmy w domu na wsi. Wszędzie było naj🤬e tych worków, a jak pytałem żonę co to, toówiła, że szopy znoszą. To mocne zwierzęta, więc ich nie widziałem, aż w końcu przeprowadziliśmy się do miasta.
Miałem to samo, jak mieszkaliśmy w domu na wsi. Wszędzie było naj🤬e tych worków, a jak pytałem żonę co to, toówiła, że szopy znoszą. To mocne zwierzęta, więc ich nie widziałem, aż w końcu przeprowadziliśmy się do miasta.
JoSeed napisał/a:
Jakie to ładne zwierzę jest... w sensie szop 🤩
Foto szopa🤷🏼♂️
Takie rzeczy załatwia się wiatrówką lub pałką.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Puczysta napisał/a:
Za dużo bajek za mało filmów z Czubówną
E, łapałem trochę dzikich zwierząt gołymi łapami. Półdzikich też. One często boją sie ugryźć, wiec jak robisz to odpowiednio to zanim podejmą decyzje to juz trzymasz je za kark i tylko dbasz zeby nie podrapały.
smc napisał/a:
J🤬iec znosi śmieci I upycha po kątach.
W miastach też są.
cygar napisał/a:
W miastach też są.
Wiem. W mieszkaniu teraz mamy taki sam syf.
sothis napisał/a:
E, łapałem trochę dzikich zwierząt gołymi łapami. Półdzikich też. One często boją sie ugryźć, wiec jak robisz to odpowiednio to zanim podejmą decyzje to juz trzymasz je za kark i tylko dbasz zeby nie podrapały.
Co trzeba mieć we łbie by narażać się na ryzyko zarażenia wścieklizną
MYKELE napisał/a:
Co trzeba mieć we łbie by narażać się na ryzyko zarażenia wścieklizną
A co trzeba mieć we łbie zeby nie pomoc zwierzęciu w potrzebie? Rozp🤬alało mnie kiedyś jacy ludzie są k🤬a ślepi, idzie taki k🤬s jeden z drugim kolo potraconego psa, kota czy innej k🤬y i wyj🤬e, nawet nie to ze udaje ze nie widzi tylko autentycznie nie widzi xD