Znowu wpadłem w sidła.
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Sunday napisał/a:
Cycki proszę Państwa.![]()
C🤬jowe te cycki.

Nawet mi nie bryknął, chyba mam zakodowany w oczach jakiś gey alert
To był cień mordoru

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
No i c🤬j, miałem napisać po polsku pedał, ale stwierdziłem, że użyję formy ostatnio uznawanej za poprawną, no i że jako, że nie używam tego słowa to wyszło jak wyszło... Tak to jest jak w ramach pedalskiej poprawności wprowadza się jakąś nowomowę z angielską pisownią, co to jest tak poprawnie transsexual man to woman, woman to man, androgyne??? Ja p🤬le za jakie grzechy...
Aż mi się przypomniało jak genialnie Steffen Königer powiedział jakimś oszołomom, że ich porąbany wniosek został odrzucony
Abraxus napisał/a:
Znowu wpadłem w sidła.
No bez przesady...

Te cycki równie skuteczne jak machanie lizakiem przez policjanta w środku nocy, w środku lasu i w dodatku zza drzewa i w stroju niedźwiedzia...
Znaczy to, że zasnąłeś podczas prowadzenia samochodu...
Miałem raz tak, naprawdę

Lobo24 napisał/a:
Panowie no BEZ JAJ. Na głównej trans, w poczekalni trans. Ile można?
Bez końca. Tu jest sadistic. Siedziba "prawicy". Więcej tu pedałów na metr kwadratowy niż w błękitnej ostrydze.
podpis użytkownika
Abraxus napisał/a:
Bez końca. Tu jest sadistic. Ojczyzna "prawicy". Więcej tu pedałów na metr kwadratowy niż w błękitnej ostrydze.
a jak się wstawi jakąś dobrą panienkę to Ci wpieprzają w zbiorczy, do którego nikt nie zagląda efekt -> więcej dobrych dupeczek jest w "hardzie" ujaranych niż na Sadolu

@Lobo24 to załóż temat z dobrą dupą albo nie daj Boże wrzuć tu w komentarz jakąś z p🤬dą na wierzchu, to się przekonasz...
@UP doklej jej w fotoszopce grubego jak udo wiszącego do kolan fallusa bo wyjebią
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Abraxus napisał/a:
Bez końca. Tu jest sadistic. Siedziba "prawicy". Więcej tu pedałów na metr kwadratowy niż w błękitnej ostrydze.
Podobno gdzieś pod Ostrołęką...