👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masakra. Chodzac po roznych silowniach, jestem w szoku ze to sie czesciej nie zdarza. Zadni trenerzy nie tlumacza ze sie nigdy nie prostuje stawow jak sie robi cwiczenia. A w szczegolnosci jak wlasnie tak robia nogi.
janmod napisał/a:
Masakra. Chodzac po roznych silowniach, jestem w szoku ze to sie czesciej nie zdarza. Zadni trenerzy nie tlumacza ze sie nigdy nie prostuje stawow jak sie robi cwiczenia. A w szczegolnosci jak wlasnie tak robia nogi.
Ja nie chodzę ale znam dobrze osobę, któa ćwiczy profejonalnie sporty siłowe. Nasłuchałem się całe życie na temat ćwiczeń. Jeden jest wniosek "Nie zasięgnąłeś wiedzy na ten temat, nie pchaj się na siłownie bo NFZ nie działa tak dobrze jak ci się wydaje"
Jakoś mnie to nie dziwi, suma iIQ ludzi przebywajacych na silowni nie jest równa nawet obecnym temperaturom na dworze.
Sadzone napisał/a:
Kręgosłup poszedł w p🤬du.
Aha, to ciekawe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie