Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowe kacapskie żarty. Ma szczęście, że kręgosłupem nie zaj🤬 w dechę, bo by koledzy inwalidę z niego zrobili.
Ja myślę, że raczej nic by nie zrobili...

Czemu Rusek p🤬li allahu akbar?
Bo za parę dekad Rosja będzie krajem muzułmańskim, nawet może szybciej niż UE...
polska-zbrojna.pl/home/articleshow/23565?t=Islam-pod-Kremlem
Rosja jest doskonałym przykładem, dlaczego nie można przesadnie walczyć z rodzimą wiarą (jak to robili za socjalizmu, teraz im się to czkawką odbija)
w 30 sekund po zorientowaniu się kolega lądowałby na ulicy za wyrwanym oknem. bez uśmiechu. w knajpie, w kuchni, pracowałem na smażalnicy. dowc🤬as wrzucił mi garść kostek lodu do oleju. do dzisiaj ma problemy z pruszaniem lewą ręką. 9 calowy nożyk, cały się wbił w jego bark... z 7 metrów.
9 calowy nóż to ok 23 cm ostrza. Żeby wbić takie coś z 7 metrów musiałbyś rzucić nożem do filetowania (tylko ten jest super cienki, ale skąd ćwok na smażalnicy ma nóż do filetowania), albo mieć siłę rzutu jak oszczepnik. Wyp🤬alaj smażyć frytki do Mc i naucz się interpunkcji.
9 calowy nóż to ok 23 cm ostrza. Żeby wbić takie coś z 7 metrów musiałbyś rzucić nożem do filetowania (tylko ten jest super cienki, ale skąd ćwok na smażalnicy ma nóż do filetowania), albo mieć siłę rzutu jak oszczepnik. Wyp🤬alaj smażyć frytki do Mc i naucz się interpunkcji.
sam sie nie wypowiadaj jak sie nie znasz, dobrze rzucony nóż wbija sie w drewno dużo głebiej niż przy uderzeniu, jesli umiesz skutecznie, podkreslam skutecznie, nie jak cegłówką, rzucic nożem to z 7 metrów można przefiletować człowieka, jedyna kwestia jest masa samego noża, od 250-300g w górę wchodzi jak w masło
w 30 sekund po zorientowaniu się kolega lądowałby na ulicy za wyrwanym oknem. bez uśmiechu. w knajpie, w kuchni, pracowałem na smażalnicy. dowc🤬as wrzucił mi garść kostek lodu do oleju. do dzisiaj ma problemy z pruszaniem lewą ręką. 9 calowy nożyk, cały się wbił w jego bark... z 7 metrów.
Wstawaj lamusie, zesrałeś się.......
w 30 sekund po zorientowaniu się kolega lądowałby na ulicy za wyrwanym oknem. bez uśmiechu. w knajpie, w kuchni, pracowałem na smażalnicy. dowc**as wrzucił mi garść kostek lodu do oleju. do dzisiaj ma problemy z pruszaniem lewą ręką. 9 calowy nożyk, cały się wbił w jego bark... z 7 metrów.
Straszysz nas tutaj czy się chwalisz? Bo brzmisz jak psychopata.