Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
saves 2019-11-16, 15:45 2
Wieczorem też mu tak mówi?
Zgłoś
Putikonto 2019-11-16, 16:34 24
Na małym palcu lewej ręki ma nałożona rączkę. Nie widać tego palca na początku, a na końcu widać jak zdejmuje
Zgłoś
Rozjebie 2019-11-16, 16:41 6
Serio w 2019 roku, w cywilizowanym świecie są jeszcze ludzie, których przerażają takie sztuczki? Nie mowie o Afryce oczywiście...
Zgłoś
McQurwa 2019-11-16, 18:18 11
Wszystkie metody są dozwolone aby zaliczyć r🤬anko

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Mors_Nigra 2019-11-16, 19:45 2
Putikonto napisał/a:

Na małym palcu lewej ręki ma nałożona rączkę. Nie widać tego palca na początku, a na końcu widać jak zdejmuje

No nie k🤬a, serio?!?!?!?!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
engoldub 2019-11-17, 1:35 1
Putikonto napisał/a:

udowodnij to !!!
Zgłoś
mesjans 2019-11-17, 18:56
Coordinator napisał/a:

Serio w 2019 roku, w cywilizowanym świecie są jeszcze ludzie, których przerażają takie sztuczki? Nie mowie o Afryce oczywiście...

W naszym cywilizowanym państwie jest ponad połowa osób które wierzą w zbawcę Chrystusa który narodził się z dziewicy, popierdzielał po wodzie, zrobił z niej wino, zmartwychwstał po 3 dniach, i wyleciał w kosmos bez żadnego statku żeby nas uratować przed nami samymi bo żebro pierwszego człowieka zjadło owoc z magicznego drzewa po tym jak wąż ją do tego namówił. Więc mnie nic nie dziwi.
Zgłoś
debolek 2019-11-18, 22:23
Putikonto napisał/a:

K🤬a... a ja myślałem, że to magia!
Zgłoś