Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
szopen_rs 2025-03-29, 10:33 1
To nawet nie jest jego wina na drodze powinien stać człowiek i zatrzymać te pojazdy które tam jeżdżą
Zgłoś
Konto usunięte 2025-03-29, 11:51 4
szopen_rs napisał/a:

To nawet nie jest jego wina na drodze powinien stać człowiek i zatrzymać te pojazdy które tam jeżdżą

Oczywiscie, ze nie wina kierowcy! Dzwig sam wyskoczyl na droge. On tylko sprzatal kabine.
Zgłoś
Don_cziczi 2025-03-29, 13:19 1
Ciec jak to ciec zrobił robote
Zgłoś
Antekson 2025-03-29, 13:53 1
Śmiejemy się z Trzeciego Świata bo brudasy, bo tępi, bo ko🤬y, ale ja raz rano jadąc do roboty prawie że wjechałem w TIR-a wyjeżdżającego na zakrecie i tyłem z jakiegoś zakładu. My też mamy swoich murzynów i to nie koniecznie czarnych...
Zgłoś
patmon 2025-03-29, 13:56 2
szopen_rs napisał/a:

Oczywiście, że jego wina! Jprdle! Każdy choć trochę myślący kierownik jakiegokolwiek pojazdu mechanicznego takich gabarytów zawołał by kolesia, chociażby tego ciecia co bramę otworzył i zamykał, żeby zobaczył co tam z przodu słychać, bo on k🤬a jprdle nie widzi!!! Stara zasada za kółkiem mówi ; nie widzisz to nie jedziesz, zawołaj kogoś do pomocy! A nie jak na tym materiale wideo, głupi i bezmyślny, bezmózgi kierownik, wyjechał jak ostatni debil i zrobił co zrobił. Z takimi umiejętnościami to powinien co najwyżej prowadzić pijanych szczać do kibla, albo rower po pustym polu. Jprdle co za dekiel, aż wierzyć się nie chce 🤔
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-29, 15:47
Jak mogło do tego dojść? Przecież miał asystę ochroniarza. Hm...
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-03-29, 19:02
No bo kto by wysyłał przodem kogoś by popatrzył tam gdzie my nie widzimy,po co.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-31, 11:00
1,5 miliarda brudasów i ani jednego aby pomóc wyjechać z bramy takim zestawem
Zgłoś
CanesVenatici 2025-04-01, 20:20
szopen_rs napisał/a:

w polsce tak samo
Zgłoś