To nawet nie jest jego wina na drodze powinien stać człowiek i zatrzymać te pojazdy które tam jeżdżą

szopen_rs napisał/a:
To nawet nie jest jego wina na drodze powinien stać człowiek i zatrzymać te pojazdy które tam jeżdżą
Oczywiscie, ze nie wina kierowcy! Dzwig sam wyskoczyl na droge. On tylko sprzatal kabine.
Śmiejemy się z Trzeciego Świata bo brudasy, bo tępi, bo ko🤬y, ale ja raz rano jadąc do roboty prawie że wjechałem w TIR-a wyjeżdżającego na zakrecie i tyłem z jakiegoś zakładu. My też mamy swoich murzynów i to nie koniecznie czarnych...
szopen_rs napisał/a:
Oczywiście, że jego wina! Jprdle! Każdy choć trochę myślący kierownik jakiegokolwiek pojazdu mechanicznego takich gabarytów zawołał by kolesia, chociażby tego ciecia co bramę otworzył i zamykał, żeby zobaczył co tam z przodu słychać, bo on k🤬a jprdle nie widzi!!! Stara zasada za kółkiem mówi ; nie widzisz to nie jedziesz, zawołaj kogoś do pomocy! A nie jak na tym materiale wideo, głupi i bezmyślny, bezmózgi kierownik, wyjechał jak ostatni debil i zrobił co zrobił. Z takimi umiejętnościami to powinien co najwyżej prowadzić pijanych szczać do kibla, albo rower po pustym polu. Jprdle co za dekiel, aż wierzyć się nie chce 🤔
No bo kto by wysyłał przodem kogoś by popatrzył tam gdzie my nie widzimy,po co.
1,5 miliarda brudasów i ani jednego aby pomóc wyjechać z bramy takim zestawem
szopen_rs napisał/a:
w polsce tak samo