Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mzksiak 2024-10-31, 7:27
@Mosze_Borcuch: k🤬a uśmiałem się do łez. Dobry komentarz 😆
Zgłoś
Długopłetwiec 2024-10-31, 11:01
WKND napisał/a:

Wiem, że się tego rozlało ostatnimi czasy jak gówna z szambiarki. Ale ja teraz czasowo mieszkam w 5-6tysięcznej miejscowości...w sumie jest tu wiekszość tego co trzeba na codzień, są 4 markety, małe sklepy, 2 banki, kilka knajp z żarciem i piwem, nawet jeden elektromarket jest nieduży i 2 sklepiki typu "action", z różnymi pierdołami. Wkoło 3 jeziora, do każdego jakieś 10-15 min spacerem. 5min autem mam miasteczko rajdowe z torami, zorganizowane na dawnym lotnisku-wjazd wolny.
No i przechodząc do sedna, póki co nie widziałem tu jeszcze ani jednego ukropa, ani jednego murzyna i jest jeden ciapek od kebsa, ale ten mieszka już wiele lat, spokojny libijczyk.
I choć całe życie dorastałem w dużych miastach, nie wiem czy w obecnych czasach chciałbym zmienić tę spokojną "prowincję" na jakiś hajlajf w mieście. Do miasta mam 15-20 min autem, jak czegoś więcej trzeba. Oby tak pozostało, jak jest. Cisza i spokój. Tu nawet psy mają tylko 1 radiowóz i nic się nie dzieje, a w weekendy zamykają komisariat

Mieszkam w 25-30 tysięcznej miejscowości i tego je u nas od c🤬ja, fajnie że masz jeziora
Zgłoś
Misiek_KRK 2024-10-31, 11:34 1
joti napisał/a:

...
Podasz adres tego osiedla?

Osiedle Avia 1, 31-877 Kraków

Zgłoś
grzegorz1112 2024-10-31, 12:03
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Nie k🤬a nie ! nie nie nie !!!!
Powiedzcie że to się k🤬a nie dzieje na prawdę !
W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat k🤬a!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...
'' Polska istnieje tylko teoretycznie ''

Tylko kto w takim razie teraz jest prowincją??
Zgłoś
mun66 2024-10-31, 18:16
ddansapp napisał/a:

Sam sobie popatrz kretynie z Avii. Mieszkam na 10. piętrze na tysiąclecia w najwyższym budynku skąd widzę całą panoramę krakowa i te Twoje gówniane klocki lego poustawiane na starym lotnisku na którym 30 lat temu uczyłem się jeździć autem. Zwłaszcza fantastycznie wygląda sznur jełopów takich jak Ty stojących w korku żeby dostać się do tego swojego przepłaconego kurnika.

Jeżłei to jest zagęszczony kurnik kretynie to co powiesz o każdym zachodnim mieście? Tam jest masa wolnej przestrzeni.
Zgłoś
zakuman 2024-10-31, 19:46 1
mun66 napisał/a:

Nie ma tram żadnej patodeweloperki. Normalne osiedle. Skończyło się PRL i wsie włączane do miast z "darmową ziemią". trzeba wykorzystać teren.
Dla tych co piszą, zę tam nie ma miejsc parkingowych.

ale p🤬lisz, nie kupisz to nie masz tam nawet centymetra aby sie zatrzymac nawet na 5min, to jest patologia nie osiedle. Ha tfu na AVIE i orlinskiego
Zgłoś
takisobie2 2024-11-01, 1:15 1

W Krakowie jakiś czeczeński kozojebca na polskich blachach, sra się zapewne do jakiegoś Mykoły z Kijowa co żarcie rozwozi a wszystko to z okna komentuje jakiś ruski Dima z Wołgogradu...
Brakuje tylko jeszcze jakiegoś inżyniera na rowerze z żarciem z Bolta i był by szach mat k🤬a!!!
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Zresztą sprawdzianie mój post z wczoraj o mojej podróży do domu nocnym autobusem...

Pocieszę cię, ze po drugiej stronie Bałtyku wygląda tak samo. Mieszkam na osiedlu gdzie z miejscowych to tylko socjalowcy zyją, a tak to istny cyrk. i egzotyka na maksa. Najwięcej to chyba mimo wszystko Ukrainy jest, ale poza nimi, to poł Afryki, Azjaci i Bliski Wschód. Są bloki,ze 80 procent zawartości to sami czarni
Zgłoś
MrGum 2024-11-01, 1:58 2
Jak będziecie tylko tak gadac i se podsmiec🤬jki robić z boku to się nic nie zmieni, chociaż u siebie w okolicach róbcie porządek takimi, bo cienko to wkrótce będzie wyglądało, ja osobiście ich zlewam ale jak widzę w okolicy ślimaka bez kultury to reaguje chociażby postawa i słowem zależnie od miejsca jeśli nie Łopato logicznie.
Zgłoś
mkanicki 2024-11-02, 20:44
Żółty stanął przed wykupionym miejscem, nie mógł wjechać na wykupione i zastawione miejsce, wiec stanął przed, od wyjaśnienie tej całej sytuacji.
Zgłoś
Tassadar 2024-11-06, 15:55 1

Przejazd z centralnego dokądkolwiek właściwie nie różni się niczym od tego z Berlina, Londynu czy innej czarnej dupy. Czy coś może pójść nie tak za 10 lat? A skądże... czy udało nam się nie ulec temu czemu ulegli ludzie z zachodu? Każdy sobie sam odpowie. Rzucilim ziemie skad nasz ród, dalej czas na mowę choć już dobrze idzie no i szczep piastowy też zdaje się śniedzieje.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś