📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Na tym filmiku wszystko jest do utylizacji. Wyjeżdżający, zastawiający i nagrywający.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
P.s .Żartowałem, jestem z Warszawy i u mnie taki cyrk jest na porządku dziennym, co wielu sadoli z prowincji w to nie wierze.
Lubie takie komentarze. Dużo mówią o autorze.
ŻóltoCzarnyŻ__Pedał napisał/a:
Lubie takie komentarze. Dużo mówią o autorze.
No rozwiń wątek,bo nic złego nie napisałem. Dawaj!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
No rozwiń wątek,bo nic złego nie napisałem. Dawaj!
Bez obrazy ale chwalić się, że mieszka sie w Warszawie. Tak to wybrzmiało w Twoim komentarzu.
ŻóltoCzarnyŻ__Pedał napisał/a:
Bez obrazy ale chwalić się, że mieszka sie w Warszawie. Tak to wybrzmiało w Twoim komentarzu.
Musisz mieć jakiś kompeksy swojego miejswca urodzenia/zamieszkania. Bo jakmiałem jednym słowem opisać te wszystkie wioski i małe miejscowości w Polsce, gdzie ten problem z nachodzcami albo jeszcze nie wystepuje albo jest na razie marginalny.
Uwierz mi , dał bym duzo by urodzić się gdzieś, gdzie miał bym cisze i spokój i do okolła tylko moich polskich rodaków, anie codziennie na kazdym kroku słyszek na ulicy, w zbiorkomie , sklepach rusko-ukrowski przeplatany arabskim, hinduskim itd.
Zamiast wyjechać awaryjnie chodnikiem, to krasawczik pcha się na obcierkę
powiem tak: byłem wszędzie i ukry są wszędzie i wszyscy są wszędzie
to jest prawda
tylko nikogo nie ma nigdzie
ale ten tu godał pu russku
to jest prawda
tylko nikogo nie ma nigdzie
ale ten tu godał pu russku

Ten kraj schodzi na psy. A będzie jeszcze gorzej. Widzimy to doskonale na przykładzie państw zachodnich. Z każdą dekadą, z każdym pokoleniem ten syf rozprzestrzenia się coraz szybciej. Taki efekt kuli śnieżnej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie