no i już wiadomo, że ruszanie pod górkę zaliczała na kolanach.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Gdyby to był Golf III, to przez rozj🤬y wybierak (o przebiegu 1144658 km cofniętym do 1586588) mogłoby się to zdarzyć każdej babie... Ale to wygląda na świeższe auto.
Powinni babom zakazać zakupu czipsów i gier na loterii, bo jeszcze taka wygra prawo jazdy.
Powinni babom zakazać zakupu czipsów i gier na loterii, bo jeszcze taka wygra prawo jazdy.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
@up da się cofnąć przebieg z 1144658 do 1586588 km ? Nie wiedziałem.. k🤬a powrót do przeszłości 8.
/edit
Zobaczyłem avatar.. już wszystko jasne
/edit
Zobaczyłem avatar.. już wszystko jasne
@spiepszaj_dzbanie
Przy rozwalonym wybieraku pomylić 1 i wsteczny? Przecież to zupełnie inne położenia. Kumam mieć problemy z 1 i 3 przy wybierakach.
Choć ja to się c🤬ja znam pewnie
Przy rozwalonym wybieraku pomylić 1 i wsteczny? Przecież to zupełnie inne położenia. Kumam mieć problemy z 1 i 3 przy wybierakach.
Choć ja to się c🤬ja znam pewnie

Miał/a ruskie biegi:
1 - adin
2 - dwa
3...5...
i R - (rakietu!)
1 - adin
2 - dwa
3...5...
i R - (rakietu!)
@exfon
Rozwalony wybierak w samochodach w których wsteczny wbija sie obok jedynki moze spowodowac takie coś np. w Oplu i Wieśwagenie
Rozwalony wybierak w samochodach w których wsteczny wbija sie obok jedynki moze spowodowac takie coś np. w Oplu i Wieśwagenie
Sinan napisał/a:
@up da się cofnąć przebieg z 1144658 do 1586588 km ? Nie wiedziałem.. k🤬a powrót do przeszłości 8.
hehe dwa razy cofnął
@sirMajkel a widziałeś na jakich wzniesieniach jest zdawane prawko? To jest tak mała górka, że nawet niezbyt doświadczony kursant zrobi to bez ręcznego, na zwykłym hamulcu.